ZP problem - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 3    [ Posty: 24 ]

Napisano: 15 maja 2015, 8:45

heiland pisze:
ewalu pisze:a pracujecie na sygnity ? ... bo je tez miałam kiedyś przelewy bez nazwisk .. i przez przypadek odkryłam, że jak w programie wprowadzę sam nr konta bez nazwy i właściciela to nazwisko się pojawi na przelewie .. ja generuję w programie przelewy a potem importuje do bankowego i jest git :D
Pracuję na Amazisie, tu z tego co zaglądałem nie ma takiej opcji.
Dodatkowo ewalu jestem sto lat za murzynami i co miesiąc muszę drukować ryzę papieru przelewów, pieczątkować, wycinać, segregować i spinać a potem jeszcze datować i punktować. Tak opracowane noszę do banku dopiero :)
uuaa :roll: .. ja na początku robiłam ok. 600-700 przelewów ręcznie w bankowym .. masakra .. a teraz generuj / wyślij / zaimportuj :D :D :D
Ostatnio zmieniony 15 maja 2015, 8:46 przez ewalu, łącznie zmieniany 1 raz.
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 15 maja 2015, 8:45

kb pisze:to jakas kraina prehistoryczna u was jest z tym programem;-) albo moze nie znacie wszystkich jego funkcji;-)
A może i nie znam :p
Ale i tak najgorsze wycinanki są :/
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS

Napisano: 15 maja 2015, 8:49

heiland pisze:
kb pisze:to jakas kraina prehistoryczna u was jest z tym programem;-) albo moze nie znacie wszystkich jego funkcji;-)
A może i nie znam :p
Ale i tak najgorsze wycinanki są :/
ja wycinanki mam z kasówkami :P
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 15 maja 2015, 8:57

my miałyśmy w tamtym roku taki przypadek, kobieta z naszej gminy ale mieszka w Świdniku u rodziny, nawet podpisać się nie potrafi odesłałyśmy wnioski do Świdnika bo u nas tylko przebywały z matka tylko latem
anetag
VIP
Od: 23 kwie 2014, 8:12
Zajmuję się:

Napisano: 15 maja 2015, 8:57

hehe ja wycinanki to mam tylko jak sie poudzielam w zajeciach z dziecmi ;-)
kb
Awatar użytkownika
VIP
Od: 02 lut 2007, 15:50
Zajmuję się:

Napisano: 15 maja 2015, 9:01

my drukujemy listy z miejscem na podpis i taka lista idzie do kasy, nic nie wycinamy ludzie się podpisują na liście
anetag
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 15 maja 2015, 9:02

kb pisze:hehe ja wycinanki to mam tylko jak sie poudzielam w zajeciach z dziecmi ;-)
a ja jestem antytalencie do wszelkich prac plastycznych nawet wycinanek nie uskuteczniam :D
anetag
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 15 maja 2015, 9:09

kb pisze:hehe ja wycinanki to mam tylko jak sie poudzielam w zajeciach z dziecmi ;-)
ale ci fajnie .. moje to już stare są i wycinanki im nie w głowie
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 15 maja 2015, 9:16

Hahaha, to żeście mi dali :p
Ale już fach będę miał na przyszłość w wycinankach z dziećmi, oj w sumie może na daleką przyszłość :P

anetag pisze:my drukujemy listy z miejscem na podpis i taka lista idzie do kasy, nic nie wycinamy ludzie się podpisują na liście
Aneto to Wy nie macie przelewów tylko odbiór w kasie?
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS

Napisano: 15 maja 2015, 9:20

przelewy tradycyjnie pendrak do księgowej :D
anetag
VIP
Zajmuję się:

Strona 2 z 3    [ Posty: 24 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem