Zwrot tytułów wykonawczych z U. S. nowy adres dłużnika - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 21 maja 2014, 15:57

Urząd skarbowy zwrócił mi tytuły wykonawcze dłużnika, gdyż ustalili, że dłużnik nie przebywa pod wskazanym w tytułach adresie. Podali mi nowy adres dłużnika i urzędu skarbowego do którego powinna skierować tytuły. czy mogę te tytuły wysłać teraz do tego nowego urzędu skarbowego, czy muszę jeszcze raz rozpocząć postępowanie wobec dłużnika tj. wszczęcie, decyzja o zwrocie i upomnienie na ten nowy adres dłużnika i dopiero wtedy przesłać tytuły do tego urzędu.
dorota85

Napisano: 28 maja 2014, 11:22

przeslij do właściwego US tylko popraw w t.wyk. adres i nazwe US
~~renia-nowa

Napisano: 28 maja 2014, 15:13

Mam ten sam problem, ale co tylko zmieniam na tw adres? ok zmieniłam, tylko, że ten wskazany us chce jedno pozycyjnego tw, ten stary wystawiony na 4 pozycyjny, nie da mi zmienić w programie, a jeszcze zwrotka jest na inny adres? I co mam wpisać w piśmie przewodnim? na jaki art. się powołać?
wandzia

Napisano: 30 maja 2014, 11:39

dzwoniłam do us i tego co mi zwrócił i do tego co mam wysłać nowe tw, 1 us powinien sam przesłać wystawione tw do tego 2 us który jest właściwy ze wzgl na zamieszkanie dłuznika, nie powinien wysyłac do wierzycieli, mam poprostu wystawić nowe tw i przesłac na adres nowy dłuznika
wandzia

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x