107par 1-3, 107par4 ważnie uzasadnienie
-
- Praktykant
- Zajmuję się: ŚR/FA/ŚW
- Kontakt:
107par 1-3, 107par4 ważnie uzasadnienie
witam mam problem kobieta złożyła wniosek na 3 dzieci w tym na pierwsze dziecko z dokumentacji wynika iż dziecko kończy 18 rok życia 15- stycznia 2018. Przyznałam świadczenia w decyzji napisałam o podzielności jak również jest jedno zdanie jakby odnośnie całości że W związku z tym iż spełniła pani wymogi ustawy o pomocy............ świadczenia przyznano na dzieci .............. W podstawie powołałam 107 par 1-3 natomiast nie powołałam 107 par 4 gdyż napisałam o podzielności świadczenia na to dziecko natomiast na dwójkę i kolejnych napisałam tylko to zdanie. Jednakże stwierdzono że powinnam powołać ten 107 par 4 w decyzjach mimo to gdyż nie napisałam wyczerpująco uzasadnienia bo skupiłam się na pierwszym aby tę podzielność podkreślić na jakiej podstawie itp a co z dwójką pozostałych. Proszę o podpowiedź czy jeżeli mamy uzasadnienie jakiekolwiek to art, 107 par 4 powinien być czy jednak nie bo ja dotąd tylko go wskazywałam w podstawie prawnej kiedy całkowicie odstępowałam . proszę o podpowiedź.
Oprócz 107par 1-3, 107par4 ważnie uzasadnienie - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
Zawieszenie ryczałt czy dochód z bazowego ?
utrata dochodu czy nie utrata???
uzyskanie renty po roku bazowym nowy okres
rozwód w 2016 a ziemia, proszę o pomoc
Ile wynosi dla ryczałtu i karty podatkowej dochód miesiączny
ALIMENTY I FUNDUSZ ALIMENTACYJNY
jak wyliczyć dochód ??pilne,
Liczba Wnioskow-dane do sprawozdania
Czy opiekun osoby ubezwłasnowolnionej może starać się o 500+
wezwanie do uzupeł a przedłużenie terminu?
SYGNITY - czynsz dzierżawny z ANR jak wprowadzić
alimenty na rzecz innych osób spoza rodziny
umowa dzierżawy gruntu z nadleśnictwa???
COŚ CZEGO CHYBA JESZCZE NIE BYŁO- małżeństwo z Nowej Zelandi
za jaki miesiąc doliczam po uzyskanym macierzyńskim
Sygnity - dziecko i reszta znaków wymaganych