500 + na pierwsze dziecko

Wybrane tematy:
Komunikat w sprawie nowych wniosków 500+/ŚW/ŚR w CAS Wzory Decyzji 500+ jak rozpisujecie podatek z US? Jak usprawnić koordynację? Zwalić robotę na gminy... alimenty, od kiedy wyplata - dylematy odnośnie art 19 ust. 4 inspektor ds. świadczeń wychowawczych
ODPOWIEDZ
Beata 500

500 + na pierwsze dziecko

Post autor: Beata 500 »

Osoby które składały wnioski na drugie , trzecie .... dziecko dostaną już drugą wypłatę pieniędzy a ci którym nie przekracza 800 zł na osobę i ubiegają sie też na pierwsze dziecko lub jedynę nie dostali nadal ani grosza choć mnóstwo osób otrzymuje świadczenie z mops więc weryfikacja dochodowa to tylko formalność śmiechu warte
złożyłam wniosek 1.04 na pierwsze dziecko i nic
mam czekać do 1.07 tak dzisiaj usłyszałam w mopsie
Gość

Re: 500 + na pierwsze dziecko

Post autor: Gość »

Beata 500 pisze:Osoby które składały wnioski na drugie , trzecie .... dziecko dostaną już drugą wypłatę pieniędzy a ci którym nie przekracza 800 zł na osobę i ubiegają sie też na pierwsze dziecko lub jedynę nie dostali nadal ani grosza choć mnóstwo osób otrzymuje świadczenie z mops więc weryfikacja dochodowa to tylko formalność śmiechu warte
złożyłam wniosek 1.04 na pierwsze dziecko i nic
mam czekać do 1.07 tak dzisiaj usłyszałam w mopsie
Jak każą czekać to czekaj. Nie rozumiem oburzenia, wyraźnie od dawna jest podkreślane, że samorządy mają 3 miesiące na rozpatrzenie i weryfikację wniosków więc nie ma co się denerwować
ODPOWIEDZ