500 plus czy dostaniecie dodatki do wynagrodzenia
500 plus czy dostaniecie dodatki do wynagrodzenia
Witam od początku istnienia świadczeń rodzinnych pracuje w tym. Zastanawiam się nad tym czy wy starzy pracownicy pracujący przy świadczeniach rodzinnych od lat, dostaniecie dodatki do wynagrodzenia za pracę przy 500 +. Uważam, że jest o co teraz walczyć tym bardziej, że i tak mało zarabiamy a tera dowalą nam kupę roboty. I tak zostawać po godzinach będzie trzeba więc powiedzcie czy wasi kierownicy będą wam dawali dodatki za 500 +. Dodam, że ja mam zamiar walczyć o dodatek do wynagrodzenia.
Re: 500 plus czy dostaniecie dodatki do wynagrodzenia
Ja dostanę podwyżkę wynagrodzenia zasadniczego o 800brutto
a ja mam 2 opcje: 0zł albo "na twoje miejsce jest milion innych" no cóż "życie" 

ciekawe co zrobiliby jak byś powiedział/a no to narka
ona ma tego świadomość,że tak nie mogę powiedzieć... No ale może kiedyś się zdziwi
My zatrudniamy osobę a ja dostaje podwyżkę w związku ze zwiększeniem zakresu obowiązków będę mieć dodatkowe zastępstwo
wystarczy że pójdziesz na zwolnienie lekarskie pod koniec marca bo grypka Cię chwyci
nie wiem czy sama jesteś i jak u Was wygląda sytuacja ale z drugiej strony nie rozumiem tego jak można powiedzieć doświadczonemu pracownikowi że jest milion osób na Twoje miejsce
toż niech wezmą taką osobę z ulicy i co zrobią ? ludzie to chyba czasami wyobraźni nie mają

toż niech wezmą taką osobę z ulicy i co zrobią ? ludzie to chyba czasami wyobraźni nie mają
gasiak pisze:wystarczy że pójdziesz na zwolnienie lekarskie pod koniec marca bo grypka Cię chwycinie wiem czy sama jesteś i jak u Was wygląda sytuacja ale z drugiej strony nie rozumiem tego jak można powiedzieć doświadczonemu pracownikowi że jest milion osób na Twoje miejsce
Święte słowa.gasiak pisze:wystarczy że pójdziesz na zwolnienie lekarskie pod koniec marca bo grypka Cię chwycinie wiem czy sama jesteś i jak u Was wygląda sytuacja ale z drugiej strony nie rozumiem tego jak można powiedzieć doświadczonemu pracownikowi że jest milion osób na Twoje miejsce
Ja nie jestem pomocą charytatywną i bez podwyżki nie będę pomagać
ja mam dostać
a jak jednak nie dadzą to idę 1 kwietnia na l4 bo coś w krzyżu mnie łamie
a jak jednak nie dadzą to idę 1 kwietnia na l4 bo coś w krzyżu mnie łamie

Oprócz 500 plus czy dostaniecie dodatki do wynagrodzenia - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
GIODO czy juz??
dochody za 2014 czy za 2015
konkurs
wnioski ??
500 na drugie i kolejne dziecko...
testy programu
konto
Kto składa wniosek
Praca w Wągrowcu
co z tym GIODO?
Wzór decyzji 500+
ustalenie osoby sprawującej opiekę