500+ w ePUAP - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 12 kwie 2016, 13:19

Czy ktoś dodawał w ePUAP usługę "Wnioski 500+", aby było możliwe przesyłanie wniosków przez ePUAP do Ośrodków. Próbuję dodać usługę w ESP ale tam nie mogę znaleźć takiej usługi. Może ktoś już się z tym zmagał?
Quba

Napisano: 12 kwie 2016, 23:13

mógłbyś rozwinąć temat. też mam problem bo przyszedł do mnie klient, który złożył wniosek o 500+(początek kwietnia) (ma Upo), a w empatii tego nie widzę(mam Sygnity). trzeba coś samodzielnie w Epuap konfigurować? ma ktoś jeszcze taką sytuacje że wnioski z epuap nie doszły???
"W życiu zwycięża tylko głupi; mądry widzi przed sobą zbyt wiele trudności i traci pewność siebie zanim zacznie działać."
Erich Maria Remarque
Stańczyk
Awatar użytkownika
Stażysta
Od: 20 mar 2016, 16:47
Zajmuję się:

Napisano: 14 kwie 2016, 12:26

zielony-początkujący pisze:mógłbyś rozwinąć temat. też mam problem bo przyszedł do mnie klient, który złożył wniosek o 500+(początek kwietnia) (ma Upo), a w empatii tego nie widzę(mam Sygnity). trzeba coś samodzielnie w Epuap konfigurować? ma ktoś jeszcze taką sytuacje że wnioski z epuap nie doszły???
Jeżeli wysyłał na ePUAP to napewno doszły. w epuap jest dodana skrzynka pod nazwą skład ESP i tam wpływają wnioski.
Mógł być źle wniosek zaadresowany w epuapie i poszedł do innego Ośrodka niech sprawdzi na UPO gdzie został dostarczony.
Quba

Napisano: 14 kwie 2016, 12:35

Decyzją MRPiPS wnioski złożone przez ePuap nie przechodzą przez Empatię, tym samym nie da się ich wczytać do systemu dziedzinowego (SD). Trzeba je wpisać tradycyjnie do SD, tak jak wnioski papierowe.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 14 kwie 2016, 15:43

SYGNITY pisze:Decyzją MRPiPS wnioski złożone przez ePuap nie przechodzą przez Empatię, tym samym nie da się ich wczytać do systemu dziedzinowego (SD). Trzeba je wpisać tradycyjnie do SD, tak jak wnioski papierowe.
proszę o przesłanie linka do informacji MRPiPS, że wnioski elektr. nie przechodzą do empatii
"W życiu zwycięża tylko głupi; mądry widzi przed sobą zbyt wiele trudności i traci pewność siebie zanim zacznie działać."
Erich Maria Remarque
Stańczyk
Awatar użytkownika
Stażysta
Zajmuję się:

Napisano: 14 kwie 2016, 21:35

zielony-początkujący pisze:
SYGNITY pisze:Decyzją MRPiPS wnioski złożone przez ePuap nie przechodzą przez Empatię, tym samym nie da się ich wczytać do systemu dziedzinowego (SD). Trzeba je wpisać tradycyjnie do SD, tak jak wnioski papierowe.
proszę Sygnity lub kogoś kto wie o co chodzi o przesłanie linka do informacji MPiPS: "że wnioski elektr. (EPUAP) nie przechodzą do empatii
Erich Maria Remarque
Stańczyk
Awatar użytkownika
Stażysta
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x