Jeżeli wysyłał na ePUAP to napewno doszły. w epuap jest dodana skrzynka pod nazwą skład ESP i tam wpływają wnioski.zielony-początkujący pisze:mógłbyś rozwinąć temat. też mam problem bo przyszedł do mnie klient, który złożył wniosek o 500+(początek kwietnia) (ma Upo), a w empatii tego nie widzę(mam Sygnity). trzeba coś samodzielnie w Epuap konfigurować? ma ktoś jeszcze taką sytuacje że wnioski z epuap nie doszły???
proszę o przesłanie linka do informacji MRPiPS, że wnioski elektr. nie przechodzą do empatiiSYGNITY pisze:Decyzją MRPiPS wnioski złożone przez ePuap nie przechodzą przez Empatię, tym samym nie da się ich wczytać do systemu dziedzinowego (SD). Trzeba je wpisać tradycyjnie do SD, tak jak wnioski papierowe.
zielony-początkujący pisze:proszę Sygnity lub kogoś kto wie o co chodzi o przesłanie linka do informacji MPiPS: "że wnioski elektr. (EPUAP) nie przechodzą do empatiiSYGNITY pisze:Decyzją MRPiPS wnioski złożone przez ePuap nie przechodzą przez Empatię, tym samym nie da się ich wczytać do systemu dziedzinowego (SD). Trzeba je wpisać tradycyjnie do SD, tak jak wnioski papierowe.