A co tu się dzieje? Kryzys?
Re: A co tu się dzieje? Kryzys?
BadAss - jak już zjemy pączka i popijemy kawusią, zanim nasmarujemy się kremikiem z AVON lubimy sobie pyknąć.
Już się cieszę na te tablety...
PS. Enemy Unknown było lepsze!
Już się cieszę na te tablety...

PS. Enemy Unknown było lepsze!
Xcom - wieje nudą chociaż pewnym ciekawszym odcieniem jest ironman. Ale i tak nuda. Unknow nie miałem okazji ale jak już się pojawiła nie chciałem patrzeć na tą graffę
.... poza tym kto tam teraz ma czas na xcom - chyba jedynie późną \"nocom\"

Ee tam nocą. Dostaniesz tableta to pograsz \"pod chmurką\" - na ławeczce pod blokiem klienta żeby Ci się GPS zgadzał... 
Pewnie emulator AMIGI albo DOS-a ten wynalazek odpali, a na mniejszym ekranie pikseloza nie jest tak rażąca. A warto się pobawić!

Pewnie emulator AMIGI albo DOS-a ten wynalazek odpali, a na mniejszym ekranie pikseloza nie jest tak rażąca. A warto się pobawić!
No no .. na mniejszym ekranie tabletu to by i fallouty pierwsze dobrze wyglądały
Odpalałem na emulatorze Dosa, ale jakoś nie potrafię wrócić do tamtych klimatów - to temat zamkniety: unknow, dune II, the settlers, colonization, civilization
..... wszystkie te remake co wychodzą teraz to bardzo źle odgrzane kotlety.
A z tabletem to będzie taka jazda, że to co wpiszemy elektronicznie i tak trzeba będzie przepisac na papier więc kto tam bedzie miał czas posiedzieć pod chmurką
?

A z tabletem to będzie taka jazda, że to co wpiszemy elektronicznie i tak trzeba będzie przepisac na papier więc kto tam bedzie miał czas posiedzieć pod chmurką

Spreed --> Będzie bez przepisywania na papier. Drukowanie w razie czego.
A na czym drukować? U nas nie można doprosić się nawet o toner i papier do ksero. Właśnie czekam aż ktoś mi załatwi z księgowości...
PS. Fallout pewnie odpali - nawet zbliżona tematyka - brudne zaułki, walka o przetrwanie, żule - o przepraszam GHULE!
Polecam także Jagged Alliance 2.5!
PS. Fallout pewnie odpali - nawet zbliżona tematyka - brudne zaułki, walka o przetrwanie, żule - o przepraszam GHULE!

Polecam także Jagged Alliance 2.5!
Oprócz A co tu się dzieje? Kryzys? - HYdE PaRK przeczytaj również:
Dzibar + Adam = WSZM
\"Ten w skórze to drań\"
Film 5 Dni Wojny w Gruzji
Akcja radiowej Trójki \"Orzeł może\"
Przeczytaj zanim ...
szukam pomocy
oko powrócił!!
CO TU TAKI MUŁ I WODOROSTY
Półprawda
Spotkanie pracowników socjalnych z przedstawicielami władz w Warszawie