\"Nocna Zmiana\" - film dokumentujący realizację ustaleń z Magdalenki. Informujący o istnieniu PRL BIS
https://www.youtube.com/watch?v=KgJw2PIgBzk
Akcja radiowej Trójki \"Orzeł może\"
Re: Akcja radiowej Trójki \"Orzeł może\"
a bitwę pod Cedynią pamiętasz??? A chrzest Polski pamiętasz? może lepiej było być poganami? może lepiej było prze II wojną światową??? a pamiętasz co to jest patriotyzm? nie historyczny ale obecny - wg mnie patriotyzm to NIE PLUJ NA WŁASNY KRAJ!!!
Nie ironizjuj odsyłając do bardzo odległej przeszłości! Nocnej zmiany architekci zapewne są z Ciebie dumni. Kilka ważnych dziś osób w Państwie uczestniczyło w.naradzie ktorej celem było uniemożliwienie lustracji osób uwikłanych w PRL system.
MNIE WNERWIA TO CIĄGNIĘCIE SMUTKÓW, DOSZUKIWANIE SIĘ PODTEKSTÓW, NIE CIERPIĘ LUDZI, KTÓRZY BEZ WROGÓW NIE MOGĄ ŻYĆ pora zakończyć ten bełkot, zamknąć historię i budować demokratyczną PL, nie skłóconą i nie narodowościową!
tacy ~pamietamy to ciagle kroczem do tyłu - bo nie mają nic lepszego do zaoferowania, ciagle żyja przeszłościa bo nie ma dla nich przyszłości - a pamiętaj sobie i ogladaj codziennie do poduszki i rani do śniadania (propponuje ocet i starego śledzia z trybuny) żebyś nie zapomniał
Oprócz Akcja radiowej Trójki \"Orzeł może\" - HYdE PaRK przeczytaj również:
Czy cała nadzieja w PiS?
Jak pić?
Jak żyć?!
kabaret
To ja jestem Napoleonem
Dzibar + Adam = WSZM
\"Ten w skórze to drań\"
Film 5 Dni Wojny w Gruzji
Przeczytaj zanim ...
szukam pomocy
oko powrócił!!