Aktualny wyrok Sądu w sprawie GOPS Wierzbica - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 2 z 2    [ Posty: 20 ]

Napisano: 26 sty 2017, 14:47

przeczytaj sobie w innym wątku, choć jedyną informację jaką tu uzyskasz to od jednej osoby podbijającej ten wątek, która cieszy się że zwolniono ludzi za strajk, że strajk był nielegalny, choć wyroku prawomocnego brak i że wogóle to związki i federacja są złe. Przekaz rodem z wiadomości tvp.
jerzy.k

Napisano: 26 sty 2017, 20:30

Raczej TVN24 "całą dobę - całą prawdę". Kodorasta się odezwał.
Gość

Napisano: 26 sty 2017, 21:27

może być i tvn jak ci się podoba, politycy są dla marionetek które dają sobie wmawiać, że prezes lepszy od przewodniczącego ... wali mnie ten wasz podsycany przez polityków spór prawilno-lewacki ;D zwyczajnie widzę i oglądam jak tvp jest przybudówką także tej partii i rządu
jerzy.k

Napisano: 26 sty 2017, 21:54

Odgrzewany kotlet.! Ci co czytali swoje zdanie już mają. Jak będzie coś nowego to napiszcie, bo zakończenie godne jest zainteresowania. A do tego czasu CISZA!
GOSC

Napisano: 30 sty 2017, 9:18

UWAGA! UWAGA! UWAGA!
jerzy.k - to członek federacji. Ciekawi mnie tylko dlaczego nie napiszesz z oficjalnego konta tylko podszywasz się pod zwykłego pracownika i bronisz w ten sposób federację? Zajmijcie stanowisko oficjalnie a nie bawisz się w "ciuciu babkę" :lol: Jak dla mnie to jest dno takie zachowanie!
twoja stara znajoma

Napisano: 30 sty 2017, 9:48

UWAGA UWAGA UWAGA :D :D :D Dziecko w piaskownicy tupie nóżkami i myśli, że kogoś to obchodzi. Jeszcze raz - Ja to nie Federacja - Wierzbicki królu (królowo) słońce z manią wielkości. Widzę, że chciałabyś sprowokować Federację do jakiegoś oficjalnego stanowiska, a tu ból d...y :lol: :lol: :lol:
jerzy.k

Napisano: 30 sty 2017, 21:23

we wpisach nijakiego "jerzy.k" członka federacji (jacy członkowie taka federacja buhahaha :lol: )i słownictwie widać jaki poziom prezentuje.
Gość

Napisano: 30 sty 2017, 21:51

Rety rety pierwszy burak się odezwał z apelem o język poprawny i kulturę osobistą :lol: proponuję poczytać własne wpisy z obu wątków. Aha - nie obrażasz mnie gościu jak piszesz o mnie członek Federacji. Jeśli chcesz mi dowalić skutecznie to napisz, że jestem związkowcem "S" co siedzi na mediacjach po stronie kierownika, kierownikiem co kupuje za publiczne torebusie lub pracownikiem, co drze łacha z nieprawomocnego wyroku i zwolnień strajkujących pracowników. Tu byś mnie faktycznie obraził :D
jerzy.k

Napisano: 31 sty 2017, 22:02

I co żuczku nie podbijasz postów o torebusi i starachowicach? :D A szkoda, bo zauważyłem prawidłowość - odkąd sobie tu gaworzymy ponad 200 więcej polubień na fb twojej ukochanej, no i mojej wiadomo - federacji. Jak to cukiereczku rzekł poseł "muzyka łagodzi obyczaje" więc z dedykacją dla wierzbicy tzn. tej części z małej litery:
https://www.youtube.com/watch?v=r92hb-RSLzA
jerzy.k

Napisano: 01 lut 2017, 8:39

"Mam prośbę" - moglibyście skończyć bezsensowne dyskusje nie na temat?
Przejdzie do rozmowy merytorycznej na temat.
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS

Strona 2 z 2    [ Posty: 20 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x