aktywny samorząd - Stare tematy

Strona 2 z 2    [ Posty: 19 ]

Napisano: 22 paź 2012, 16:38

Kaśka podaj maila to Ci prześlę
~Jakub

Napisano: 22 paź 2012, 16:53

Umowy tworzycie sami czy korzystacie z tych, które funkcjonowały w PFRON?
Ja na razie jestem na etapie oceny merytorycznej, mam tez kilka wniosków do eksperta.
Prześle mi ktoś jakiś wzór umowy [email protected]
Pozdrawiam
Kasia
~Kasia
VIP
Od: 29 mar 2007, 16:54
Zajmuję się:

Napisano: 22 paź 2012, 17:08

tworzymy sami bo są ogromne rozbierzności co do programów jakie wcześniej były w pfronie a aktywnym samorządem
~pcpr

Napisano: 23 paź 2012, 10:21

bardzo proszę o wzór umowy na aktywny samorząd [email protected]
proszę, proszę.
~migota

Napisano: 23 paź 2012, 10:26

ja jestem na etapie wysyłania informacji o przyznanym dofinansowaniu do umów zabieram się dziś i po przejrzeniu tych wzorów z Oddziału stwierdzam że nie będzie to proste tym bardziej że nie mam do pomocy radcy prawnego niestety. Najwięcej wątpliwości jest przy obszarze F ponieważ nie mam wzoru umowy który by go dotyczył jakie rozwiązanie zamierzacie wprowadzić ? tzn bedziecie wypłacać zaliczkowo te 200 zł za każdy miesiąc a potem rozliczenie czy np za wrzesien i pażdziernik wypłcamy teraz bo wiemy jak już to kwotowo wyglądała za listopad w grudniu i za grudzień w styczniu? z góry dziękuje za pomoc
~paweł

Napisano: 23 paź 2012, 10:27

bardzo proszę o wzór umowy na aktywny samorząd [email protected]
proszę, proszę.
~migota

Napisano: 23 paź 2012, 16:14

Witam, proszę o wysłanie wzoru umowy, szczegulnie zależy mi na umowach z obszaru F. Z góry dziękuję.

[email protected]
~sylwia13

Napisano: 23 paź 2012, 16:14

Witam, proszę o wysłanie wzoru umowy, szczegulnie zależy mi na umowach z obszaru F. Z góry dziękuję.

[email protected]
~sylwia13

Napisano: 13 lis 2012, 11:44

Witam, czy mógłby ktoś przesłać wzory umów na ASa. Wiem, że przygotowanie wzoru umów kosztuje was sporo pracy i idę na łatwiznę ale w nawale pracy brakuje mi czasu na tworzenie czegoś tak karkołomnego.

[email protected]

Z góry dziękuję.
~Marcin

Strona 2 z 2    [ Posty: 19 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x