Ja właśnie tak wysyłam.'-' pisze:pocztą i emailem?
patrzę w ten mój ostatni aneks do umowy i nie widzę tam załącznika nr 3PCPR-Trz pisze:Zmiany zapisane są w aneksie do umowy:
1. Realizator zobowiązany jest do złożenia do PFRON rozliczenia przekazanych przez PFRON środków finansowych na realizację Modułów: I i II programu, w następujących terminach:
1) do dnia 15 października każdego roku – w zakresie środków, o których mowa w § 2 ust. 1 pkt 1,
2) do dnia 31 stycznia roku następującego po zakończeniu danego roku realizacji programu - w zakresie całości środków przekazanych w danym roku,
3) do dnia 15 kwietnia roku następującego po zakończeniu danego roku realizacji programu - w zakresie całości środków przekazanych w danym roku, z zastrzeżeniem § 2 ust. 7-9.”,
2. Do rozliczenia przekazanych przez PFRON środków finansowych Realizator przekaże drogą elektroniczną do PFRON:
1) sprawozdanie z realizacji programu, zgodnie ze wzorami stanowiącymi załączniki nr 1 i nr 3 do umowy,
2) zaktualizowaną bazę danych z realizacji programu, prowadzoną zgodnie z wymaganiami określonymi w § 3 ust. 4 pkt 2, z wyłączeniem terminu, o którym mowa w ust. 1 pkt 2,
3) W przypadku rozliczenia, o którym mowa w ust. 1 pkt 3 - historię rachunku bankowego, o którym mowa w § 2 ust. 4, celem potwierdzenia przekazania na rachunek bankowy PFRON środków niewykorzystanych oraz odsetek zgromadzonych na tym rachunku,