alimenty za 2015 rok - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 23 wrz 2016, 13:36

wierzycielka przyniosła zaś. od KOM że w 2015r. wierzycielka otrzymała alimenty w wyzokosci 1 800zł. egzekuzją czesciowo nieskuteczna drugie zaśw. od KOM że nadal egzekucja bezskuteczna jak mam traktowac to 1 800zł za 2015r. POMOCy pierwszy raz mam takie zaświadcznie
kluska

Napisano: 23 wrz 2016, 13:37

wierzycielka cały okres świadczniowy ma po 500 zł FA
kluska

Napisano: 23 wrz 2016, 13:39

kluska pisze:wierzycielka przyniosła zaś. od KOM że w 2015r. wierzycielka otrzymała alimenty w wyzokosci 1 800zł. egzekuzją czesciowo nieskuteczna drugie zaśw. od KOM że nadal egzekucja bezskuteczna jak mam traktowac to 1 800zł za 2015r. POMOCy pierwszy raz mam takie zaświadcznie
wystąpić do komornika w jakim miesiącu otrzymała w/w pieniążki i w tych miesiącach ma nienależnie pobrane świadczenie z FA... niestety ....
będzie musiała zwrócić.

Albo skontaktować się telefonicznie czy z któryś tych zaświadczeń nie jest pomyłką
Becia1

Napisano: 23 wrz 2016, 13:43

czyli kom ma dokładnie rozpisać w jakim miesiącu ile pięniędzy Pani dostała i jak mi napisze to ja sprawdzam w każdym z tych miesiecy czy całe 500zł czy różnica a co z odsetkami jak je licze od kiedy do kiedy, a czy istnieje możliwośc że jej źle zaś. wystawił ona twierdzi że na konto nic nie dostawała oprócz FA
kluska

Napisano: 23 wrz 2016, 13:53

kluska pisze:czyli kom ma dokładnie rozpisać w jakim miesiącu ile pięniędzy Pani dostała i jak mi napisze to ja sprawdzam w każdym z tych miesiecy czy całe 500zł czy różnica a co z odsetkami jak je licze od kiedy do kiedy, a czy istnieje możliwośc że jej źle zaś. wystawił ona twierdzi że na konto nic nie dostawała oprócz FA
Tak... jeżeli dostała np w danym miesiącu 520 zł to tylko do zwrotu ma 500.00 a jak 250 no to tą różnice zwraca... tak ja myślę.
Byc może komornik złe zaświadczenie wystawił albo babeczka nie zwróciła uwagę < u mnie tez sie tak tłumaczą ... mimo że za każdym razem im mówię >

musisz zadzwonić do komornika i wyjaśnić ...i przypomnieć im ze zgodnie z nasza ustawa powinni do nas pieniążki wysłać!
Becia1

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x