Anioł w Ostrowie i Kaliszu
- de Charette
- Administrator
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Anioł w Ostrowie i Kaliszu
Magda wygląda kiepsko - wymalowana plastikowa niunia. Nie chciałbym się koło niej obudzić rano. Mógłbym zawału dostać.
Ja głosuję na JKM - wojna nie grozi.
PS. w rodzinie mamy tradycje raczej związane z wojskami pancernymi (niekoniecznie polskimi)
Ja głosuję na JKM - wojna nie grozi.
PS. w rodzinie mamy tradycje raczej związane z wojskami pancernymi (niekoniecznie polskimi)
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
- de Charette
- Administrator
- Zajmuję się:
- Kontakt:
wolę robić wielkie BUM 

Nie porobisz.
Nim nasi generałowie wypiją butelkę wódki w sztabie ruscy już będą zatykać swoją flagę na dachu pałacu prezydenckiego.
Nim nasi generałowie wypiją butelkę wódki w sztabie ruscy już będą zatykać swoją flagę na dachu pałacu prezydenckiego.
- de Charette
- Administrator
- Zajmuję się:
- Kontakt:
defetysta!
Nawet ruskie nie są takie szybkie. Do mnie mają daleko. Zdążę rodzinę do Reichu wysłać i na bazarze czołg od ruskich kupić. Postrzelam se. Potem pójdę do lasu
Nawet ruskie nie są takie szybkie. Do mnie mają daleko. Zdążę rodzinę do Reichu wysłać i na bazarze czołg od ruskich kupić. Postrzelam se. Potem pójdę do lasu
Po co do lasu? Nasza partyzantka zdechnie nim się narodzi.
Ja wyjade do III Rzeszy.
Ja wyjade do III Rzeszy.
- de Charette
- Administrator
- Zajmuję się:
- Kontakt:
IV Rzeszy jak już.
Po co do lasu? Tradycje podtrzymać, do wroga postrzelać i na Anglików/Francuzów/Amerykanów poczekać. Przecież to się od lat nie zmienia
Po co do lasu? Tradycje podtrzymać, do wroga postrzelać i na Anglików/Francuzów/Amerykanów poczekać. Przecież to się od lat nie zmienia
No to czekaj. Może sprzymierzeni ulotki zrzucą. Ja dostanę azyl w Hamburgu gdzie od kilkunastu lat jest moja rodzina.
Faktycznie jest za chuda. Może nie stanąć.
Nie będzie inwazji zmasowanej. Jeżeli ci nasi idioci dalej będą niedźwiedzia za ogon szarpać, to możemy mieć kilka nalotów-ot tak jako nauczka. Zbombardują elektrownie i kilka skrzyżowań nowych autostrad wybudowanych za miliardy euro kredytu i będą patrzeć z daleka i się śmiać. Sparaliżują łączność, może ten nowy terminal gazowy zdemolują. Telewizję zostawią. Nie użyją raczej broni atomowej. Jesteśmy potrzebni zarówno Niemcom jak i Rosjanom jako konsumenci. Gdy wyparuje 2-3 miliony ludzi, to popyt na surowce energetyczne poważnie spadnie. Nikt by za nas się nie bił. Byłyby tylko "stanowcze noty protestacyjne". Może jeszcze ktoś w naszej bananowej republice się spręży i przywróci powszechny pobór do wojska.
Nie będzie inwazji zmasowanej. Jeżeli ci nasi idioci dalej będą niedźwiedzia za ogon szarpać, to możemy mieć kilka nalotów-ot tak jako nauczka. Zbombardują elektrownie i kilka skrzyżowań nowych autostrad wybudowanych za miliardy euro kredytu i będą patrzeć z daleka i się śmiać. Sparaliżują łączność, może ten nowy terminal gazowy zdemolują. Telewizję zostawią. Nie użyją raczej broni atomowej. Jesteśmy potrzebni zarówno Niemcom jak i Rosjanom jako konsumenci. Gdy wyparuje 2-3 miliony ludzi, to popyt na surowce energetyczne poważnie spadnie. Nikt by za nas się nie bił. Byłyby tylko "stanowcze noty protestacyjne". Może jeszcze ktoś w naszej bananowej republice się spręży i przywróci powszechny pobór do wojska.
- de Charette
- Administrator
- Zajmuję się:
- Kontakt:
szkielet nie kobieta. Na dodatek za mocno wymalowany.
Ruskie są nieobliczalne, ale Polska jest dla nich niestrawna. Prędzej będą sondować następne republiki. Nam raczej akuku nie zrobią (bez porozumienia z naszym ukochanym zachodnim sąsiadem).
Wtedy Aresowi nawet rodzina w Hamburgu nie pomoże.
Ruskie są nieobliczalne, ale Polska jest dla nich niestrawna. Prędzej będą sondować następne republiki. Nam raczej akuku nie zrobią (bez porozumienia z naszym ukochanym zachodnim sąsiadem).
Wtedy Aresowi nawet rodzina w Hamburgu nie pomoże.
Oprócz Anioł w Ostrowie i Kaliszu - HYdE PaRK przeczytaj również:
czy są granice głupoty?
Kocham Skoczylasa
Praca: Wychowawca w placówce resocjalizacyjnej- pow. kaliski
Jak to jest być kobietą?
i to my jesteśmy prostakami
Cudze chwalicie, swego nie cenicie.
Agent NKWD kandydatem na... bohatera II wojny światowej
Sikorski
kicha na HP
Szczyt prostactwa