Tak wiem, tylko tak ogólnie napisałam.... i jeszcze 4/7 na 860
monia 77 - AOOzN mam pierwszy raz. Będę tak księgowała jak pisałam wcześniej. Nie będę księgować przez konta zespołu 4. Jak się coś wyjaśni to zrobię przeksięgowanie. A mało to razy zmieniano klasyfikację budżetową w stosunku do Pomocy Ukrainie....monia77 pisze: Czy ktoś miał jakieś szkolenie z AOOzN odnośnie księgowania bo jak widać niektórzy stosują pełny zakres kont bilansowych a jeśli to ma być poza bilansowo to nie wiem jak w końcu to ma wyglądać, każdy ma inaczej a jak być powinno to nikt nie wie
Co racja to racjaAAAK pisze: ↑17 lut 2025, 10:41monia 77 - AOOzN mam pierwszy raz. Będę tak księgowała jak pisałam wcześniej. Nie będę księgować przez konta zespołu 4. Jak się coś wyjaśni to zrobię przeksięgowanie. A mało to razy zmieniano klasyfikację budżetową w stosunku do Pomocy Ukrainie....monia77 pisze: Czy ktoś miał jakieś szkolenie z AOOzN odnośnie księgowania bo jak widać niektórzy stosują pełny zakres kont bilansowych a jeśli to ma być poza bilansowo to nie wiem jak w końcu to ma wyglądać, każdy ma inaczej a jak być powinno to nikt nie wie