Art. 25 ustawy o ZDO

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ODPOWIEDZ
ela ela

Art. 25 ustawy o ZDO

Post autor: ela ela »

czy ktos może mi wyjaśnić o co chodzi w tym art. bo jaj już się zakręciłam totalnie.. :roll:
anetag
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: Art. 25 ustawy o ZDO

Post autor: anetag »

chyba nie chcesz tego wiedzieć ..........
Awatar użytkownika
ewalu
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: ewalu »

dla mnie to tutaj trzeba zakwalifikować te osoby, które miały śp np. do maja, kwietnia, marca .. bo tak było orzeczenie .. a z nowym orzeczeniem już nie mogły się ubiegać ewentualnie o SZO i nie spełniali kryteriów ( krus ... )
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
Awatar użytkownika
kb
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: kb »

ten art. pozwala przyznac SZO w sytuacji kiedy nie ma rezygnacji z zatrudnienia dla osob ktore mialy prawo do SP przyznane na podstawie starych przepisow a ich decyzje zakonczyly sie w okresie od 1.01.2013 do 30.06.2013 z powodu utraty waznosci orzeczenia i nie mogli dostac szo na podstawie nowego orzeczenia, bo nie bylo rezygnacji z pracy
nowaja

Post autor: nowaja »

dokladnie jak anetag ... ja mam kobitke , ktora miala orzeczenie do połowy czerwca 2013 r. i dzis juz byla u mnie twierdzac , ze idzie z tym do radcy prawnego , jakto nie bedzie miala wyrownania ! :(
Juz nie chcialam nic mowic, ze nawt na SZO ( bez rezygnacji ) nie bedzie sie kwalifikowala , bo dochod przekracza ..... ech....
ODPOWIEDZ