Art. 25 ustawy o ZDO
Art. 25 ustawy o ZDO
czy ktos może mi wyjaśnić o co chodzi w tym art. bo jaj już się zakręciłam totalnie.. 

-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Art. 25 ustawy o ZDO
chyba nie chcesz tego wiedzieć ..........
- ewalu
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
dla mnie to tutaj trzeba zakwalifikować te osoby, które miały śp np. do maja, kwietnia, marca .. bo tak było orzeczenie .. a z nowym orzeczeniem już nie mogły się ubiegać ewentualnie o SZO i nie spełniali kryteriów ( krus ... )
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
- kb
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
ten art. pozwala przyznac SZO w sytuacji kiedy nie ma rezygnacji z zatrudnienia dla osob ktore mialy prawo do SP przyznane na podstawie starych przepisow a ich decyzje zakonczyly sie w okresie od 1.01.2013 do 30.06.2013 z powodu utraty waznosci orzeczenia i nie mogli dostac szo na podstawie nowego orzeczenia, bo nie bylo rezygnacji z pracy
dokladnie jak anetag ... ja mam kobitke , ktora miala orzeczenie do połowy czerwca 2013 r. i dzis juz byla u mnie twierdzac , ze idzie z tym do radcy prawnego , jakto nie bedzie miala wyrownania !
Juz nie chcialam nic mowic, ze nawt na SZO ( bez rezygnacji ) nie bedzie sie kwalifikowala , bo dochod przekracza ..... ech....

Juz nie chcialam nic mowic, ze nawt na SZO ( bez rezygnacji ) nie bedzie sie kwalifikowala , bo dochod przekracza ..... ech....
Oprócz Art. 25 ustawy o ZDO - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
1/2 etatu
jak to jest
jak to jest
gdzie jest napisane....
mąż wraca do Polski
wnisoki na ZDO = wniosek na ŚP
kształcenie i rehabilitacja
NOWE DRUKI
Wzór dec. zmieniającej ŚP
działalnosc
prowadzenie gospodarstwa rolnego