As M II
- MIŚKA
- Referent
- Zajmuję się:
As M II
Rozwiazalismy umowę z modułu II, z winy wnioskodawcy. W/w zwrócił nam dof i odsetki. Dzisiaj złożył wniosek na moduł II na ten sam kierunek i ten sam semestr.
I co teraz? Czy on nie powinien dostać odmowy ze wzgledu na to że zerwalismy z nim umowę z jego winy
I co teraz? Czy on nie powinien dostać odmowy ze wzgledu na to że zerwalismy z nim umowę z jego winy
- MIŚKA
- Referent
- Zajmuję się:
Re: As M II
Co o tym myślicie?piszcie
- Mixi
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Jeżeli doszło do wypowiedzenia umowy z winy leżącej po stronie wnioskodawcy to co ten człowiek zaznaczył w oświadczeniu pod wnioskiem:
"w ciągu ostatnich 3 lat byłem/nie byłem stroną umowy dofinansowania ze środków PFRON rozwiązanej z przyczyn leżących po mojej stronie"
Jest wykluczony ze wszystkich zadań przez 3 lata (nawet z reh.społ.)
"w ciągu ostatnich 3 lat byłem/nie byłem stroną umowy dofinansowania ze środków PFRON rozwiązanej z przyczyn leżących po mojej stronie"
- MIŚKA
- Referent
- Zajmuję się:
Mixi też mi się tak wydaje, tylko szukam gdzie jest taki zapis w as i nie widzęMixi pisze:Jeżeli doszło do wypowiedzenia umowy z winy leżącej po stronie wnioskodawcy to co ten człowiek zaznaczył w oświadczeniu pod wnioskiem:
- MIŚKA
- Referent
- Zajmuję się:
We wniosku zaznaczył że był stroną umowy, która została rozwiazana z jego winy
- Tomasz1981
- Inspektor
- Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA
- Kontakt:
wykluczenie z udziału w programie jest wtedy gdy ma wymagalne zobowiązania wobec realizatora, a tu student się rozliczył, więc chyba można przyznać mu dofinansowanie
- MIŚKA
- Referent
- Zajmuję się:
To po co ten zapis w umowie ze umowa zostala zerwana z jego winyTomasz1981 pisze:wykluczenie z udziału w programie jest wtedy gdy ma wymagalne zobowiązania wobec realizatora, a tu student się rozliczył, więc chyba można przyznać mu dofinansowanie
- MIŚKA
- Referent
- Zajmuję się:
A co z zapisem paragraf 8 rozporządzenia zadań powiatu czy bierzemy go pod uwagę jesli chodzi o as
- MIŚKA
- Referent
- Zajmuję się:
Pomyłka paragraf 9MIŚKA pisze:A co z zapisem paragraf 8 rozporządzenia zadań powiatu czy bierzemy go pod uwagę jesli chodzi o as
- MIŚKA
- Referent
- Zajmuję się:
Tomaszu, a ten zapis skad? Szukam w zasadach i w kierunkach i go nie widzęTomasz1981 pisze:wykluczenie z udziału w programie jest wtedy gdy ma wymagalne zobowiązania wobec realizatora, a tu student się rozliczył, więc chyba można przyznać mu dofinansowanie
Oprócz As M II - Aktywny Samorząd przeczytaj również:
Ratunku Aktywny Samorząd
AS MII - zwolnienie chorobowe...
As MII udział własny
As sprawozdanie
Aktywny S Moduł II
Kontrola C2
AS MOD II szkoła policealna
odsetki as
As dofinansowanie 2 kierunki studiow
AS B2 umowa
Kwota dofinansowania moduł II