AS - sprawozdanie

PCPR

AS - sprawozdanie

Post autor: PCPR »

Słuchajcie, czy tylko ja mam problem z formularzem sprawozdania As (baza), czy Wam też wszystko skacze przed oczami? Dostaję już oczopląsu, uzupełniając te tabelki, nawet nie wiem, czy do właściwych rubryk wpisuję dane... :(
gran

Re: AS - sprawozdanie

Post autor: gran »

U mnie wszystko gra
Awatar użytkownika
Tomasz1981
Inspektor
Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA
Kontakt:

Post autor: Tomasz1981 »

mówisz o tabelkach w Excellu?
Lili

Post autor: Lili »

PCPR, doskonale Cię rozumiem, mam tak samo. Dodatkowo ja jeszcze w dalszym ciągu zawieram umowy i płacę kasę...
Asiunia123J
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Asiunia123J »

Umowy mozna było zawierać do grudnia, taka miałam inf z PFRON. kasa do 31 stycznia. Moze lepiej zmień daty umów...
Lili

????? ja miałam informację, że umowy mogę zawierać nawet w styczniu. Przeciez gdy komus konczyło się orzeczenie w grudniu, to zostałby bez dofinansowania, bo nowe orzeczenie jest w stanie dostarczyć w styczniu dopiero
jjjjjjjjj

Post autor: jjjjjjjjj »

Ja w tamtym roku zwarałam umowy w styczniu zdzwonili do mnie z PFRON (pod koniec lutego wtedy dopiero zobaczyli) że umowy trzeba zawrzeć do końca grudnia.
Lili

Ja tez w 2014 r. miałam kilka umów zawartych w styczniu, nikt mi nie zwrócił uwagi, że to nieprawidłowo.
PCPR

Post autor: PCPR »

O kurcze, ja z dwoma spóźnionymi studentami zawarłam umowę 05.01. I co teraz?
Awatar użytkownika
Tomasz1981
Inspektor
Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA
Kontakt:

Post autor: Tomasz1981 »

wszystkie umowy powinny być zawarte do 31 grudnia 2015 r. !!!

31 stycznia 2016 r. to termin zakończenia wypłat dofinansowania w ramach programu !!!

Jeśli masz umowy podpisane w styczniu 2016 to postaraj się je zmienić na 2015, w razie kontroli będzie to na pewno wytknięte! :geek:
ODPOWIEDZ