AS - sprawozdanie
AS - sprawozdanie
Słuchajcie, czy tylko ja mam problem z formularzem sprawozdania As (baza), czy Wam też wszystko skacze przed oczami? Dostaję już oczopląsu, uzupełniając te tabelki, nawet nie wiem, czy do właściwych rubryk wpisuję dane... 

- Tomasz1981
- Inspektor
- Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA
- Kontakt:
Re: AS - sprawozdanie
mówisz o tabelkach w Excellu?
PCPR, doskonale Cię rozumiem, mam tak samo. Dodatkowo ja jeszcze w dalszym ciągu zawieram umowy i płacę kasę...
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Umowy mozna było zawierać do grudnia, taka miałam inf z PFRON. kasa do 31 stycznia. Moze lepiej zmień daty umów...
????? ja miałam informację, że umowy mogę zawierać nawet w styczniu. Przeciez gdy komus konczyło się orzeczenie w grudniu, to zostałby bez dofinansowania, bo nowe orzeczenie jest w stanie dostarczyć w styczniu dopiero
Ja w tamtym roku zwarałam umowy w styczniu zdzwonili do mnie z PFRON (pod koniec lutego wtedy dopiero zobaczyli) że umowy trzeba zawrzeć do końca grudnia.
Ja tez w 2014 r. miałam kilka umów zawartych w styczniu, nikt mi nie zwrócił uwagi, że to nieprawidłowo.
O kurcze, ja z dwoma spóźnionymi studentami zawarłam umowę 05.01. I co teraz?
- Tomasz1981
- Inspektor
- Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA
- Kontakt:
wszystkie umowy powinny być zawarte do 31 grudnia 2015 r. !!!
31 stycznia 2016 r. to termin zakończenia wypłat dofinansowania w ramach programu !!!
Jeśli masz umowy podpisane w styczniu 2016 to postaraj się je zmienić na 2015, w razie kontroli będzie to na pewno wytknięte!
31 stycznia 2016 r. to termin zakończenia wypłat dofinansowania w ramach programu !!!
Jeśli masz umowy podpisane w styczniu 2016 to postaraj się je zmienić na 2015, w razie kontroli będzie to na pewno wytknięte!

Oprócz AS - sprawozdanie - Stare tematy przeczytaj również:
sprawozdanie Aktywny Samorząd zał nr 1
Poszukiwanie specjalistycznej rodziny zastępczej
sport, kultura, turystyka...
WTZ - PILNE
KN a pełnoletni uchodźca opuszczajacy placówkę
13-a
Wyrównywanie óżnic miedzy regionami III
samochód osobowy dla niepełnosprawnych
rodzina zastępcza zawodowa
uchodzcy
uchodzcy