AS - WYNAGRODZENIE
AS - WYNAGRODZENIE
Pytanie do osób zajmujących się AS:
Pewnie większość z Was AS otrzymała w gratisie. Ja zajmuję się wszystkimi programami PFRON i AS dobił mnie totalnie. Oczywiście nie dostałam żadnej podwyżki, żadnej dodatkowej kasy, bo... NIE MA! Jak u Was rozwiązano sprawę?
Pewnie większość z Was AS otrzymała w gratisie. Ja zajmuję się wszystkimi programami PFRON i AS dobił mnie totalnie. Oczywiście nie dostałam żadnej podwyżki, żadnej dodatkowej kasy, bo... NIE MA! Jak u Was rozwiązano sprawę?
Re: AS - WYNAGRODZENIE
ja mam tak samo zajmuje sie praktycznie całą rehabilitacją społeczną, oprócz zaopatrzenia w sprzęt rehabilitacyjny i przedmioty ortopedyczne (turnusy, WTZ, bariery, imprezy, wyrównywanie róznic,
) ale to nic, bo prawie cały czas pochłania mi AS:/ i raz do roku jest nagroda...ale marna to pociecha po prawie każdy ją dostaje:/
) ale to nic, bo prawie cały czas pochłania mi AS:/ i raz do roku jest nagroda...ale marna to pociecha po prawie każdy ją dostaje:/
Podpisuję się pod ~gava (u mnie też tak jest).
Taka specjalistka (dalej będę się upierała, że jesteś jedną z lepiej poinformowanych z AS) i taka mierna gloryfikacja finansowa?
Taka specjalistka (dalej będę się upierała, że jesteś jedną z lepiej poinformowanych z AS) i taka mierna gloryfikacja finansowa?
żadna ze mnie specjalistka, po prostu nasz oddział PFRON zawsze mailowo informuje o wszystkich nowościach i jak się dzwoni zazwyczaj udzielają odpowiedzi ,
no tak oddziały i ten cały PFRON są cacy najpierw w perfidny sposób sprzedają robotę PCPR-om a potem nic nie robiąc łaskawie informują. Tylko zbliża się godzina zero i za chwilę LIKWIDACJA oddziałów - i tak trzymać. choć być może znowu uruchomią swoich i znów termin zostanie przedłużony
Oprócz AS - WYNAGRODZENIE - Stare tematy przeczytaj również:
B1
opłata za pobyt pełnoletnie osoby w pieczy zastępczej
szukamy Rodziny zastępczej
promocja AS
rodzina pomocowa a świadczenie na dzieci
opinię o spełnianiu warunków i ocenę predyspozycji do sprawowania pieczy zastępczej;
dofinansowanie aparatu słuchowego dla \"DPS\"
WAŻNE ORZECZENIE
spotkania rodziców biologicznych z dziecmi w PCPR
Zrzeczenie
Moduł II
UMOWA Z UCZELNIĄ
sport, kultura, turystyki i rekreacji osób niepełnosprawnych.
AS błąd w zasadach???
program usamodzielnienia w placówce
przyznanie świadczenia pełnoletniej wychowance pilne bardzo!!!!