Asystent rodziny

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
~ale jaja

Re: Asystent rodziny

Post autor: ~ale jaja »

Wiem, Przepraszam poleciałem z chamstwem. Jakoś poszedłem za absurdalnością sytuacji i mogłem odreagować tylko takim czarnym humorem.
~ewcia2323

Post autor: ~ewcia2323 »

nieważne....dzięki
~etatysta

Post autor: ~etatysta »

Według mnie można bo \"są potrzeby\", pracownik socjalny \"ma niezbędne kwalifikacje\" by być asystentem itd..... Przy zachowaniu płacy na podobnym poziomie nie powinno być problemu. A czy to w porządku? Jakie to ma znaczenie... ;)
~ale jaja

Post autor: ~ale jaja »

~etatysta w ustawie jest napisane że nie można - no ale to ustawa w Polsce dla Polaków więc można. Polak potrafi wystarczy trochę kombinacji nagięć itp i wszystko się da.
~betta

Post autor: ~betta »

Jeśli pracodawca oddeleguje na stanowisko asystenta i równocześnie osoba przestanie pełnić obowiązki pracownika socjalnego, wtedy nie łamie ustawy. Pracodawca ma do tego prawo, bo... jest pracodawcą. \"A czy to w porządku? Jakie to ma znaczenie...\".
ODPOWIEDZ