nie moje, ale bardzo ciekawe:
\"Po sejmowej debacie dotyczącej katastrofy smoleńskiej, znalazłem w internecie następujący tekst: Tusku, jesteś na kursie i na ścieżce.
Hmm... Chyba jest.
A ja z tej debaty zapamiętałem jedną konstatację któregoś z posłów: W trakcie rządów Donalda Tuska zginęło więcej polskich generałów, niż w czasie drugiej wojny światowej.
Z kolei moja konstatacja jest taka: Platforma Obywatelska jest tak samo obywatelska, jak kiedyś Milicja Obywatelska.
Z takich pojedynczych konstatacji buduje się w Narodzie masa krytyczna\".
to słowa Pana Wojciecha Cejrowskiego. Polecam Jego stronę.
https://www.cejrowski.com/
bardzo ciekawe konstatacje, i smutne i zabawne
Re: bardzo ciekawe konstatacje, i smutne i zabawne
Zachowanie posłów Prawa i Sprawiedliwości przypomina najgorsze czasy polskiego warcholstwa parlamentarnego. O co im chodzi? Wiadmo już, że żadnego zamachu nie było. Nie ma i nie może być żadnej komisji na świecie, która powiedziałaby inaczej.
Zresztą widać juz wyraźnie, że celem wściekłych ataków nie jest wyjaśnienie katastrofy, tylko walka z rządem. Przegrali wybory i zostało im uprawianie nekropolityki.
Zresztą widać juz wyraźnie, że celem wściekłych ataków nie jest wyjaśnienie katastrofy, tylko walka z rządem. Przegrali wybory i zostało im uprawianie nekropolityki.
A skąd ty ćwoku wiesz, że nie było zamachu jeśli śledztwo nie zostało jeszcze zakończone?
Kompleks Kasandry (znany również jako dylemat lub syndrom Kasandry) – zjawisko, w którym uzasadnione obawy i ostrzeżenia są ignorowane lub uważane za nieprawdziwe.
Oprócz bardzo ciekawe konstatacje, i smutne i zabawne - HYdE PaRK przeczytaj również:
czy ktoś wie? jeśli tak to dajcie znać
potrzebuje żywnosci
Pomózcie
Czy Polska to kraj barbarzyńcówi dzikusów?
Reforma w Gdańskim MOPS-ie
Głosuję na SLD
TVN
Przepis na wygraną PO
nic im nie pomoże
jednak mam rację
Czy Mucha chlapnęła o czym \"bzyczy\" PO?
no, to mi się podoba!
Opinie z netu
\"wyginiecie jak dinozaury\"
to chyba nie jest wydarzenie z Polski
Do Dzibar - prośba o druki na ustalenie osobnego gospodarstwa domowego