Bartłomiej Mazurkiewicz- szkolenie opinie - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 2 z 2    [ Posty: 15 ]

Napisano: 20 kwie 2017, 8:40

Diana pisze:szkoda że szkoleń nie prowadzą ludzie z Nadzoru, którzy ew. będą nas kontrolować. Tylko jakieś osoby oderwane od rzeczywistości w jednostce.
Ostatnio na szkoleniu u Wardacha byli ludzie z "nadzoru" :)
"Oko za oko, ząb za ząb, złotówka za złotówkę."
Kodeks Hammurabiego
ludek
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 23 cze 2006, 14:51
Zajmuję się:

Napisano: 20 kwie 2017, 13:00

Generalnie nawet najlepszy szkoleniowiec nie pomoże, jeśli uczestnik szkolenia nie zna podstawowych pojęć i cierpi na deficyt zdolności poznawczych które pozwalają na ogarnięcie złożonego tematu - z doświadczenia - to częsta przypadłość w świadczeniach rodzinnych. Z drugiej strony nawet najgorszy szkoleniowiec nie jest w stanie zamieszać dobrego pracownika. :D
Walka z wiatrakami since 1998.
Iks
Awatar użytkownika
VIP
Od: 27 lut 2014, 20:32
Zajmuję się:

Napisano: 20 kwie 2017, 13:38

Iks pisze:Generalnie nawet najlepszy szkoleniowiec nie pomoże, jeśli uczestnik szkolenia nie zna podstawowych pojęć i cierpi na deficyt zdolności poznawczych które pozwalają na ogarnięcie złożonego tematu - z doświadczenia - to częsta przypadłość w świadczeniach rodzinnych. Z drugiej strony nawet najgorszy szkoleniowiec nie jest w stanie zamieszać dobrego pracownika. :D
Ale wyprowadzić równowagi jak najbardziej da radę :mrgreen:
Korowiow
VIP
Od: 05 gru 2016, 8:51
Zajmuję się: Fszystkim

Napisano: 20 kwie 2017, 14:53

i cierpi na deficyt zdolności poznawczych które pozwalają na ogarnięcie złożonego tematu - z doświadczenia - to częsta przypadłość w świadczeniach rodzinnych.
To nie tylko deficyt zdolności poznawczych, nie małą role w rozleniwianiu intelektualnym pracowników ŚR/FA/ŚW ma te forum i niestety tacy ludzie jak Ty Iks, podający na srebrnej tacy odpowiedzi patentowanym leniom którym nie chce się ustawy otworzyć, bo zawsze jakiś "frajerzyna" odpowie na forum. Wystarczy zasugerować że jestem nowa/nowy i nic nie wiem, do tego zatytułować post w stylu "do Elmera, Ewalu, KB, Iksa, Tom" i już nie trzeba myśleć. Po co czytać ustawę, próbować zastanowić się nad przepisem, zapoznać się z jakimś wyrokiem sądowym tylko "głupki" tak robią, "mądrzy" piszą pytania na forum i czytając pudelka czy tam innego srelka czekają jak im jakiś frajer odpowie.
"Com napisał, napisałem."
J 19, 22
RR
Awatar użytkownika
VIP
Od: 23 lip 2007, 22:51
Zajmuję się:

Napisano: 21 kwie 2017, 9:14

Ja się od dawna nie udzielam, a przy tym częściej odsyłałem do ustawy niż podawałem odp. na srebrnej tacy.
Walka z wiatrakami since 1998.
Iks
Awatar użytkownika
VIP
Od: 27 lut 2014, 20:32
Zajmuję się:

Strona 2 z 2    [ Posty: 15 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x