Bartłomiej Mazurkiewicz- szkolenie opinie
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Bartłomiej Mazurkiewicz- szkolenie opinie
Był ktoś na szkoleniu u takiego Pana??? Warto jechać czy nie???
- Diana
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Bartłomiej Mazurkiewicz- szkolenie opinie
szkoda że szkoleń nie prowadzą ludzie z Nadzoru, którzy ew. będą nas kontrolować. Tylko jakieś osoby oderwane od rzeczywistości w jednostce.
- Iks
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Ludzie z nadzoru nie mają o temacie pojęcia, więc dlatego nie prowadzą szkoleń.
Walka z wiatrakami since 1998.
-
- Referent
- Zajmuję się: ŚW
- Kontakt:
ja byłam raz, całkiem rzeczowo mówił i odpowiadał na wszystkie pytania do ostatniego zainteresowanego. U mnie Pani z rodzinnego zawsze do niego jeździ. A kogo oprócz Mazurkiewicza polecacie? Bo przed nowym okresem zasiłkowym dobrze byłoby odświeżyć co nieco i wybrać się na szkolenie 

-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Też byłam, nie nudziłam się, ale przy dochodzie uzyskanym, osiągniętym moim zdaniem odpłynął, najlepszy był ten jego "miesiąc gratis" 

- mika31
- Referent
- Kontakt:
taaak, ten słynny ,,miesiąc gratis". Powinien się nazywać ,,miesiąc Mazurkiewicza"globb pisze:Też byłam, nie nudziłam się, ale przy dochodzie uzyskanym, osiągniętym moim zdaniem odpłynął, najlepszy był ten jego "miesiąc gratis"

- heiland
- Administrator
- Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS
- Kontakt:
you made my dayIks pisze:Ludzie z nadzoru nie mają o temacie pojęcia, więc dlatego nie prowadzą szkoleń.

Śmieszna ale prawda

-
- Praktykant
- Kontakt:
U nas w ośrodku jest taka tradycja, że wszyscy pracownicy jeżdżą tylko i wyłącznie na szkolenia prowadzone przez Mazurkiewicza. Stał się naszym "GURU"
Potwierdzam, że odpowiada na wszystkie pytania, zostaje po szkoleniu i wszystko na spokojnie tłumaczy. Opowiada dużo różnorakich przykładów z ośrodków. Dość frywolne słownictwo, trzeba się przyzwyczaić do jego stylu wykładania
Warto do niego jeździć, polecam! Ale oczywiście trzeba mieć również własne zdanie, bo nie wszystko robimy tak jak on sugeruje.

Potwierdzam, że odpowiada na wszystkie pytania, zostaje po szkoleniu i wszystko na spokojnie tłumaczy. Opowiada dużo różnorakich przykładów z ośrodków. Dość frywolne słownictwo, trzeba się przyzwyczaić do jego stylu wykładania

Warto do niego jeździć, polecam! Ale oczywiście trzeba mieć również własne zdanie, bo nie wszystko robimy tak jak on sugeruje.
-
- Referent
- Kontakt:
to fakt, na początku byłam zaskoczona jego stylem wypowiedzi, ale warto jechać, też polecam
a nie wiecie czy Wardach prowadzi jeszcze szkolenia?
a nie wiecie czy Wardach prowadzi jeszcze szkolenia?
-
- VIP
- Zajmuję się: Św/Fa/ŚR
- Kontakt:
koniec lutego albo początek marca była koleżanka u Wardacha
my z zasady też jeździmy do Mazurkiewicza, ale ponieważ trzeba czerpać informację wiedzę z rożnych źródeł koleżanka pojechała dla odmiany do Wardacha
była zadowolona, dostała materiały, nie tylko ustawa, ale i opisówkę problemów, zaświadczenie przykładowe do ustawy za życiem np
my z zasady też jeździmy do Mazurkiewicza, ale ponieważ trzeba czerpać informację wiedzę z rożnych źródeł koleżanka pojechała dla odmiany do Wardacha
była zadowolona, dostała materiały, nie tylko ustawa, ale i opisówkę problemów, zaświadczenie przykładowe do ustawy za życiem np
Oprócz Bartłomiej Mazurkiewicz- szkolenie opinie - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
jak liczyc dec.
dzierżawca
Cudzoziemcy - dane osobowe
do sygnity - lista wypłat podsumowanie na stronie
Którą datę wybrać? przy wniosku elektronicznym
KOORDYNACJA
Ustawa
rodzina po rozwodzie, mąż w niemczech,żona nie pracuje z dzi
dodatek dyferencyjny-odwołanie od decyzji ROPS,czy wypłacamy
Staż unijny
utrata pracy a zasiłek macierzyński
Uchylenie decyzji na podstawie pisma z ROPS