Kobieta przyniosła mi zaświadczenia na którym widnieje że była pod opieką od 13 tyg. Od razu zapowiedziała że bedzie się odwoływać bo to nie jej wina, tylko tego, że tak długo czekała na wizyte u ginekologa. I muszę wystosować super decyzję odmowną żeby nie zrobić lipy przed SKO.
Pisal ktoś taką decyzję? Na jakie art. sie powołać? Można prosić o taki wzór? Była bym bardzo wdzięczna
No to Sąd uchyli z prostego wszystkim znanego powodu. Dziś w Polsce dostanie sie do lekarza na NFZ w krótkim czasie graniczy z cudem. Nie każdego stać na wizytę prywatną. Takich uchyleń przez sąd jest już od groma.
czy ktoś orientuje się jak to teraz jest z obliczaniem dochodu do becikowego? mianowicie chodzi mi o to, że w 2011r. pracowałam na 2 etaty na umowę o prace. W czerwcu 2011r. pracowałam już tylko na 1 etat i moje pytanie dotyczy tego czy z z poprzednie zatrudnienie mogę liczyć jako dochód utracony?bo w mojej gminie powiedzieli, ze nie ponieważ obecnie przebywam na urlopie wychowawczym więc mam prace, ale co to ma do 2011r??zadzwoniłam do innych MGOPSów i w 2 powiedzieli, ze muszę dostarczyć świadectwo pracy i pit za 2011 bo to jest dochód utracony, więc teraz już sama nie wiem:(