Bedzie problem - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 27 kwie 2010, 15:21

Witam!Dzisiaj babka złozyła mi wniosek ze starym wzorem zaświadczenia,przyjęłąm i niewiem czy dobrze zrobiłam!!!!!!
~Ala

Napisano: 27 kwie 2010, 15:29

tak, wzór zaświadczenia nadal jest ten sam
~dziusia

Napisano: 27 kwie 2010, 15:57

proszę o pomoc, czy lekarz rodzinny może wydać zaświadczenie do becikowego na podsawie karty ciąży
~urszula

Napisano: 27 kwie 2010, 16:53

obowiązuje stary druk, tak mówił Mazurkiewicz na szkoleniu, natomiast lekarz rodzinny moze wystawić zaświadczenie, ale musi dopisać,że to było badanie ginekologiczne, tak też mówił Mazurkiewicz
~apsik

Napisano: 28 kwie 2010, 10:38

Obowiązuje stary druk. Zaświadczenie wystawia ginekolog albo połozna. Apsik ma rację z tym lekarzem rodzinnym....
~*

Napisano: 28 kwie 2010, 11:21

dobra ale na starym były 3 wizyty w trzech trymestrach i od kiedy przyszła pierwszy raz. A w na nowo to wystarczy jedno badanie.
~Ala

Napisano: 28 kwie 2010, 12:21

No a jak Ci przyniesie stare zaświadczenie i bedą wypełnione trzy tymestry plus jeszcze tydzień od którego była pod opieka to nie przyjmiesz?! Przeciez teraz maja potwierdzac tylko 1 badanie!!!! Może Ci przynieśc nawet pusty druk z pieczęcią gabinetu, albo szpitala i pieczatka ginekologa albo połoznej i tez bedzie dobre.
OBOWIĄZUJE STARY DRUK ZAŚWIADCZENIA
~*

Napisano: 28 kwie 2010, 13:57

ja przyjmuje na starym druku oczywiście ale jak mi przyniesie na zwykłym lekarskim zaświadczeniu to też przyjmuje. Nie ma rozporządzenia w sprawie druku czyli każda forma dozwolona.
~ula5

Napisano: 28 kwie 2010, 14:10

oki dzieki Wam!!
~Ala

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem