Bezczynność komornika

Wybrane tematy:
Informacja o przyznaniu świadczenia pieniężnego Ukraina Wzór decyzji przyznającej zasiłek rodzinny + dodatki ZŁOTÓWKA ZA ZŁOTÓWKĘ CV i adres Wzór umowy powierzenia przetwarzania danych osobowych do AOON ZUS - pismo o zaprzestaniu płacenia skł. em-rent. Wniosek o udostepnienie dokumentacji medycznej
ODPOWIEDZ
~Monika

Bezczynność komornika

Post autor: ~Monika »

witam.
Mam 23 lata i nadal pobieram alimenty, ponieważ studiuje. Mój problem jest taki, że mój komornik \"olewa mnie\" i nie przesyła zaświadczenia o bezskuteczności egzekwowania alimentów od dłużnika. Dziś dzwoniłam do niego aby się upewnić czy już wysłał brakujący dokument (pierwsza prośba wysłana przeze mnie 26.09.08. , następna po 20 listopada wysłana przez Urząd Miasta). Odebrał jego zastępca, ponieważ komornik wyjechał i oświadczył mi, że nie otrzymali takich dokumentów. Ta kancelaria komornicza \"jaja sobie robi\". Taką sama sytuację miałam rok temu kiedy czekałam na zaświadczenie ponad 3 miesiące, komornik tłumaczył się, że nie znał nowej siedziby Urzędu Miasta. Ja jestem z Torunia, a komornik ze Strzelc Opolskich. Mam już tego dosyć, myślałam ze na święta otrzymam kasę ale chyba nic z tego.
~teresa

Re: Bezczynność komornika

Post autor: ~teresa »

dluznik pracuje a komornik nie sciaga alimentow
~teresa

Post autor: ~teresa »

dluznik pracuje a komornik nie sciaga alimentow
~DORA

Post autor: ~DORA »

zwróć się do sadu o opierzchałośc komornika