BIG i rodzice biologiczni

ODPOWIEDZ
~anka

BIG i rodzice biologiczni

Post autor: ~anka »

Czy zaczęliście zgłaszać rodziców biologicznych do Biura Informacji Gospodarczej? Jakie są procedury? Bardzo proszę o pomoc bo mam to robić tylko nikt nie wie jak :(
~Kasia
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: BIG i rodzice biologiczni

Post autor: ~Kasia »

Podpinam się...
Kasia
~krysia

Post autor: ~krysia »

i ja również proszę o jakieś informacje
~krysia

Post autor: ~krysia »

do big chyba się ich zgłasza, gdy upłynie rok od powstania długu, ale nie jestem tego pewna, i też czekam na wypowiedzi innych w tej kwestii
~Iza

Post autor: ~Iza »

ja wysłałam właśnie prośbę do BIG o kontakt i wszystko chcem ustalić, zasady współpracy i dopisywanie dłużników, jak się odezwą no chętnie się wypowiem:)
~Kasia
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: ~Kasia »

Ok, Iza.... to czekamy :)
Kasia
~Iza

Post autor: ~Iza »

witam was:) ze strony internetowej BIG wysłałam prośbe o kontakt z konsultantem i Pani niezwłocznie oddzwoniła, w mailu przekazała mi wzór umowy o kontakt i zasady współpracy, gorąco polecam wam również zwrócić sie o kontakt, bo każda jednostka otrzymuje swojego opiekuna, który bardzo chętnie i rzetelnie pomaga w tym temacie
~Morenika

Post autor: ~Morenika »

Z tego co wiem to to jest płatne...nam dali jakąś ofertę z kwotą 250 zł ( mam nadzieję że na rok).
My mamy dwóch delikwentów, ktorzy mają tyle długów, że pożyczki im nie udzieli nikt i bez informacji z BIG.

A co do konsultanta- to oni chcętnie dzwonią i opowiadają o zaletach bo chcą pieniadze pozyskać.
:)

miikii

Post autor: miikii »

podpinam się
TOMASZ6

Post autor: TOMASZ6 »

samo zgłaszanie biologicznych mam za darmo, jakieś inne opcje są może i płatne ale ich się nie używa
ODPOWIEDZ