BIG mamy kolejne, to znaczy piąte biuro informacji gospodarc - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 3 z 3    [ Posty: 30 ]

Napisano: 30 gru 2015, 10:31

jak do grudnia jak to trzeba przesłać im zgloszenie do grudnia przeciez nikt by sie z tym nie wyrobił
Gość

Napisano: 30 gru 2015, 10:38

Jestem nowa, ktoś wie jak sie za to zabrać w ogóle?
nowa3012

Napisano: 30 gru 2015, 12:06

Teraz mają przerwę świąteczną i są pełnione dyżury. Więc kontaktujcie się poprzez e-mail albo od 4 stycznia 2016 r.
jaś

Napisano: 30 gru 2015, 12:14

ale narazie z tym 5 biurem nic nie robicie
luuka

Napisano: 30 gru 2015, 12:26

ale na ich stronie nie ma mowy o dluzniku alimentacyjnym i do tego sa abonamenty a przeciez my mamy zglaszac nieodplatnie i bez umowy, nie wiadomo czy oni beda dluznikow tez obslugiwac
gopsosk

Napisano: 04 sty 2016, 12:09

przyjmuja tez dluznikow alimentacyjnych trzeba sie zglosic w celu otrzymania loginu i hasla
gopsosk

Napisano: 04 sty 2016, 13:36

ma ktoś już dostęp ?
ania77

Napisano: 19 sty 2016, 17:49

działa już u Was ten 5 BIG ??????????
+ewa

Napisano: 20 sty 2016, 11:55

trzeba do nich napisać, zadzwonić - jakoś się skontaktować. W odpowiedzi przesyłają formularz zgłoszeniowy, wypełniamy, wysyłamy i czekamy na odpowiedź. Jak gadałam z facetem od nich, to mówił że w ciągu 7 dni odeślą jakieś loginy, certyfikat czy coś tam i będzie można działać. nie wiem jeszcze jak z automatycznym przesyłem - czy w ogóle będzie możliwy. A i wszystko jest bezpłatne - zaznaczają to nawet w formularzu.
nowa15

Napisano: 20 sty 2016, 12:07

nowa15 pisze:trzeba do nich napisać, zadzwonić - jakoś się skontaktować. W odpowiedzi przesyłają formularz zgłoszeniowy, wypełniamy, wysyłamy i czekamy na odpowiedź. Jak gadałam z facetem od nich, to mówił że w ciągu 7 dni odeślą jakieś loginy, certyfikat czy coś tam i będzie można działać. nie wiem jeszcze jak z automatycznym przesyłem - czy w ogóle będzie możliwy. A i wszystko jest bezpłatne - zaznaczają to nawet w formularzu.

dzięki :)
+ewa

Strona 3 z 3    [ Posty: 30 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x