Lekko odchodząc od tematu ale wydajecie już informacje?Nutka pisze: ↑04 wrz 2024, 12:20Wydałam informację o przyznaniu bonu w kwocie 500 zł. Kobieta złożyła odwołanie i załączyła potwierdzenie że ogrzewa mieszkanie pompą ciepła. Czy mam to potraktować jako korektę? Czy na nowo wprowadzić wniosek jako korektę i wydać decyzję? W decyzji co...? Zmienić informację w sprawie wysokości, czy przyznać bon i podać nową kwotę?
O korektę można wystąpić w terminie 14 dni od otrzymania bonu.Nutka pisze: ↑04 wrz 2024, 12:20Wydałam informację o przyznaniu bonu w kwocie 500 zł. Kobieta złożyła odwołanie i załączyła potwierdzenie że ogrzewa mieszkanie pompą ciepła. Czy mam to potraktować jako korektę? Czy na nowo wprowadzić wniosek jako korektę i wydać decyzję? W decyzji co...? Zmienić informację w sprawie wysokości, czy przyznać bon i podać nową kwotę?
My jeszcze nie wydajemy informacji dopiero jak będą środki na wypłatę.Nutka pisze: ↑04 wrz 2024, 12:20Wydałam informację o przyznaniu bonu w kwocie 500 zł. Kobieta złożyła odwołanie i załączyła potwierdzenie że ogrzewa mieszkanie pompą ciepła. Czy mam to potraktować jako korektę? Czy na nowo wprowadzić wniosek jako korektę i wydać decyzję? W decyzji co...? Zmienić informację w sprawie wysokości, czy przyznać bon i podać nową kwotę?