błąd w sygnity - ZP

Wybrane tematy:
Podpis klienta pod wywiadem POMOST STD Błąd sprawozdania Sprawozdania MRiPS-06 (wersja 1.04a) za 2021 Odnowienie certyfikatu Brak możliwości wygenerowania sprawozdania SKŁ ZDR pytanie odnośnie poprawności danych problem z wydrukiem informacji /decyzji w Sygnity
ODPOWIEDZ
~aga

błąd w sygnity - ZP

Post autor: ~aga »

przy wprowadzaniu zasiłku pielęgnacyjnego na czas oznaczony do lutego 2015 roku system świadczeń rodzinnych w sygnity tworzy plan wypłat tylko do 31.10.2011 roku ( do końca okresu zasiłkowego ) a do tej pory tworzył listę wypłat do końca orzeczenia - listę wypłat na zasiłek pielęgnacyjny tworzy w ten sposób po ostatniej aktualizacji z lutego 2011. Jak to zmodyfikować , bo nie bardzo wiem ( i nie można tego zrobić ). Proszę o poradę w tej kwestii.
~XYX

Re: błąd w sygnity - ZP

Post autor: ~XYX »

tez właśnie robiłam dzisiaj decyzje i wyszedł taki sam problem ale jak potem weszłam we wszystkie decyzje i kontynuacja planów wypłat ustawiłam okres zasiłkowy 2011/2012 i jest mozliwośc przedłużenia wypłat na kolejny okres jest to troche uciążliwe ale jak zwykle po każdej aktualizacji nie wiemy czym nas zaskoczy
~Kacha

Post autor: ~Kacha »

dokładnie :) też się zdziwilam bo plan wypłat zrobił mi sie do końca okresu zasilkowego. zadzwoniłam do Sygnity i mi powiedzieli że niestety musze sie przyzwyczaić i poprostu przedłuzać decyzje ręcznie - masakra jakaś!!! cofnęlismy sie w rozwoju o kilka lat!
~x

Post autor: ~x »

no napewno!to po to sie tyle płaci za program?!recznie to ja sobie mogę co innego zrobić!!!nie popuszczę
ODPOWIEDZ