Błagam o pomoc
Błagam o pomoc
Jestem mamą dwójki dzieciaczków i mężatką od 10 lat, w życiu jakoś sobie dawaliśmy radę , oboje z mężem pracowaliśmy ,jednak kiedy moje dziecko zachorowało i musiałam zrezygnować z pracy żeby się nim zająć wszystko się skomplikowało, nerki mojego synka przestały pracować i zaczął się koszmar , popadliśmy w długi z których nie możemy się wygrzebać chociaż staramy się bronić przed nędzą jednak coraz bardziej się w niej pogrążamy.Błagam każdą osobę która to czyta przynajmniej o kilka złotych pomocy, będę wdzięczna za każdą złotówkę i grosik, błagam pomóżcie przygotować chociaż święta.Nie należę do osób które proszą o jałmużnę jednak dla moich dzieci jestem w stanie zrobić o wiele więcej niż wszystko.konto:45-2130-0004-3001-0496-8350-0001
Re: Błagam o pomoc
dobrze by było żeby właściwy dla twojego miejsca zamieszkania ośrodek pomocy społecznej cos napisałmw twojeuj sprawie, żeby to uwiarygonic bo z tego co piszesz trudno sie cos dowiedzieć, nie dziw sie że pytam ale każdy wie że najlepiej pomagać osobie sprawdzonej. Ponadto proponuje ,zebys zwróciła sie o pomoc w leczeniu dziecka do fundacji polsat to bardzo szlachetna organizacja i pomaga wielu chorym dzieciom
Oprócz Błagam o pomoc - HYdE PaRK przeczytaj również:
Prezent Dziadka Mroza
Zgoda \"buduje\" wyrzutnie rakiet
Prezydent ułaskawił
POMOC FINANSOWA NA HIPOTEKĘ
to już koniec
13 Grudnia 1981
Kolędy
gdy czytam taki artykuł, to...
Świąteczna Zbiórka Żywności
dlaczego mnie to nie dziwi
ma w sobie coś z ikon HP