błędy w zbiorach centralnych - Problemy techniczne z oprogramowaniem

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 04 lut 2014, 11:59

pokazuje mi w zbc bład \" dla świadczenia wymagany jest wywiad. Sprawdź czy wywiad istnieje i czy jest poprawny\". I tak: wywiad istnieje, jak dla mnie jest poprawny i ogolnie zakończona jest jego modyfikacja. Cyz istnieje jakiś magiczny sposób, żeby sprawdzić co z tym wywiadem jest nie tak.
~ja

Napisano: 04 lut 2014, 12:05

Zapewne brakuje jakichś danych wymagalnych dla zbioru w tym wywiadzie, albo tez wywiad ma nieodpowiednią datę w stosunku do decyzji, do której jest dołączony. Najlepiej cofnąć zakończenie modyfikacji, wejść na modyfikuj i zaakceptować, pojawi się komunikat czego brakuje.
~Tomek

Napisano: 04 lut 2014, 13:35

ja zwariumodyfikacje cofnęłam, zatwierdziłam i nic. Podaje mi, że w wywiadzie np. z dnia 12.12.2013 mam nieokreśloną miejscowość. Przy czym i rodzina i kazdy z członków ma miejscowość przypisaną. Zwariować można. X lat robie zbiory i nic takiego nie było, a nie są to nowe rodziny.
~ja

Napisano: 04 lut 2014, 13:36

Wejdź na listę wywiadów, ustaw się na tym wywaidzie i z menu Dane wybiersz Adres na dzień wywiadu. Jak tam uzupełnisz będzie OK.
~Tomek

Napisano: 04 lut 2014, 13:54

Dzięki za pomoc. Zbiór prawie zrobiony, tylko kwota nie ta ale z tym to będę musiał uporać się sama. pozdrawiam
~ja

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x