Ty, ale tam nic nie trzeba zmieniać. Uchwała NSA jest tylko interpretacją istniejących zapisów. Wy po prostu robicie to błędnie - i to w pełni świadomie.Sipera pisze:My mamy działać zgodnie z ustawą. Skoro tym z wiejskiej nie spieszy się ze zmianą ustawy to my nie wychodzimy przed szereg.
No to powodzeniaSipera pisze:W zeszłym tygodniu chcieli znów, ale tylko decyzje.
Zdanie naszego radcy jest inne. Kierownik, w życiu mi decyzji przyznającej wychowawcze w podwójnej wysokości nie podpisze.Iks pisze:Ty, ale tam nic nie trzeba zmieniać. Uchwała NSA jest tylko interpretacją istniejących zapisów. Wy po prostu robicie to błędnie - i to w pełni świadomie.Sipera pisze:My mamy działać zgodnie z ustawą. Skoro tym z wiejskiej nie spieszy się ze zmianą ustawy to my nie wychodzimy przed szereg.
No to powodzeniaSipera pisze:W zeszłym tygodniu chcieli znów, ale tylko decyzje.
pff coś mnie w kościach łamie ostatnioTom. pisze:Jak zażądali decyzji to pójdą do unieważnienia. Będziesz w sądzie oczami świecić za kierownika i radcę jak cię wezwą
wysoki sądzie, ja od roku próbuję przekonać przełożonych ale kierownik z radcą się uparli i nie chcą ulec
no i takie stwierdzenie będzie zgodne z prawdąTom. pisze:prokuratura wzywać nie będzie, WSA dopierowysoki sądzie, ja od roku próbuję przekonać przełożonych ale kierownik z radcą się uparli i nie chcą ulec