bliźniaki - wychowawczy - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 2    [ Posty: 17 ]

Napisano: 01 lut 2016, 15:32

My odmówkę i sko i ono przyznaje
dziurd

Napisano: 01 lut 2016, 15:35

Sipera pisze:My mamy działać zgodnie z ustawą. Skoro tym z wiejskiej nie spieszy się ze zmianą ustawy to my nie wychodzimy przed szereg.
Ty, ale tam nic nie trzeba zmieniać. Uchwała NSA jest tylko interpretacją istniejących zapisów. Wy po prostu robicie to błędnie - i to w pełni świadomie.
Sipera pisze:W zeszłym tygodniu chcieli znów, ale tylko decyzje.
No to powodzenia :twisted:
Walka z wiatrakami since 1998.
Iks
Awatar użytkownika
VIP
Od: 27 lut 2014, 20:32
Zajmuję się:

Napisano: 01 lut 2016, 15:47

Iks pisze:
Sipera pisze:My mamy działać zgodnie z ustawą. Skoro tym z wiejskiej nie spieszy się ze zmianą ustawy to my nie wychodzimy przed szereg.
Ty, ale tam nic nie trzeba zmieniać. Uchwała NSA jest tylko interpretacją istniejących zapisów. Wy po prostu robicie to błędnie - i to w pełni świadomie.
Sipera pisze:W zeszłym tygodniu chcieli znów, ale tylko decyzje.
No to powodzenia :twisted:
Zdanie naszego radcy jest inne. Kierownik, w życiu mi decyzji przyznającej wychowawcze w podwójnej wysokości nie podpisze.
Co jak co ale radcy to on się słucha :lol:
..... mam szczęście, jestem człowiekiem......
Sipera
Awatar użytkownika
Starszy referent
Od: 15 kwie 2014, 8:47
Zajmuję się: ŚR, SW, DS, Za życiem, czyste powietrze, DM i DE, i wszystko co się z tym wiąże włącznie z wydawaniem decyzji, sporządzaniem list wypłat i sprawozdań

Napisano: 01 lut 2016, 15:50

Jak zażądali decyzji to pójdą do unieważnienia. Będziesz w sądzie oczami świecić za kierownika i radcę jak cię wezwą :lol:
Tom.
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 09 mar 2005, 16:10
Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)

Napisano: 01 lut 2016, 15:58

Tom. pisze:Jak zażądali decyzji to pójdą do unieważnienia. Będziesz w sądzie oczami świecić za kierownika i radcę jak cię wezwą :lol:
pff coś mnie w kościach łamie ostatnio :D Być może będzie to pierwszy raz w mojej kadencji, jak kierownik dostanie szansę wykazania się i to przed Prokuratorem :lol: o ile oczywiście przedtem ogarnie nasze ustawy bo na dzisiaj wije się jak węgorz jak ktoś mu zada pytanie na temat rodzinnych albo funduszu 8-)
Sipera
Awatar użytkownika
Starszy referent
Zajmuję się: ŚR, SW, DS, Za życiem, czyste powietrze, DM i DE, i wszystko co się z tym wiąże włącznie z wydawaniem decyzji, sporządzaniem list wypłat i sprawozdań

Napisano: 01 lut 2016, 16:00

prokuratura wzywać nie będzie, WSA dopiero
wysoki sądzie, ja od roku próbuję przekonać przełożonych ale kierownik z radcą się uparli i nie chcą ulec
:lol:
Tom.
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 09 mar 2005, 16:10
Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)

Napisano: 01 lut 2016, 16:03

Tom. pisze:prokuratura wzywać nie będzie, WSA dopiero
wysoki sądzie, ja od roku próbuję przekonać przełożonych ale kierownik z radcą się uparli i nie chcą ulec
:lol:
no i takie stwierdzenie będzie zgodne z prawdą :)
Sipera
Awatar użytkownika
Starszy referent

Strona 2 z 2    [ Posty: 17 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x