a skąd masz info, że strona nie chce składać wniosku na komisje ? jeśli od tej osoby ja robię notatkę służbową lub biorę oświadczenie od strony i nie przedłużam, bardziej oświadczenia brałam
jasiak pisze:a skąd masz info, że strona nie chce składać wniosku na komisje ? jeśli od tej osoby ja robię notatkę służbową lub biorę oświadczenie od strony i nie przedłużam, bardziej oświadczenia brałam
orzeczenia nie będzie w eksmoonie jeśli osoba złożyła wniosek i jeszcze nie dostała nowego orzeczenia, ale też kiedy osoba była na komisji i nie została zaliczona do osób niepełnosprawnych lub stopnia niepełnosprawności - w pierwszym przypadku można przedłużyć, a w drugim nieanetag pisze:Przecież jest weryfikacja eksmoon można sprawdzić czy osoba nie dostała już nowego orzeczenia
Oświadczenia o złożeniu wniosku miały sens dla orzeczeń przedłużanych na podstawie art. 15h pkt 1 - kończących się do 7 marca 2020 r. Po tej dacie nie można wymagać, żeby ktoś złożył wniosek o wydanie orzeczenia - art. 15h pkt 2.jasiak pisze:a skąd masz info, że strona nie chce składać wniosku na komisje ? jeśli od tej osoby ja robię notatkę służbową lub biorę oświadczenie od strony i nie przedłużam, bardziej oświadczenia brałam