Dzień dobry,
pani miała przyznane stypendium na okres od stycznia do czerwca. Poinformowała, że na pewno nie doniesie faktur. Kiery wysłać zawiadomienie o wygaszeniu decyzji: w lipcu czy po 31 sierpnia kiedy kończy się rok szkolny?
gdzieś kiedyś czytałam, że tę brakującą do rozliczenia kwotę trzeba wygasić.. ale u mnie jak zdarzają się takie przypadki to cisnę osobę, żeby dokupiła na szybko chociażby jakiś długopis itp. i doniosła rachunek
Robię dokładnie tak samo i już nic wtedy do strony nie wysyłamGOPS_1234 pisze: Jak miałem kiedyś szkolenie z Mazurkiewiczem to mówił, że jeżeli się nie rozliczą z pełnej kwoty to decyzję należy wygasić chyba, że napiszemy w pouczeniu ,,Kwota nierozliczonego stypendium wygasa" to wtedy mówił, że nie trzeba wygaszać decyzji.
jeżeli ktoś nie doniósł oświadczenia o wyrażeniu zgody na zmianę decyzji to dla ciebie temat zamknięty- stypendium rozliczone do grudnia, od stycznia nie ma oświadczenia, nie ma decyzjiJessie pisze: ↑17 cze 2025, 10:20Mogłabym prosić o przesłanie takiego zawiadomienia na maila: [email protected].
Pytanie z innej beczki:
Mam osobę która do tej pory nie przyniosła mi oświadczenia o zmianie decyzji. Czas dałam do 15.05, minął grubo miesiąc. Co robicie z takimi osobami, którym się nie spieszy podejść. Wszyscy byli w terminie aby ta jedna osoba nie.
Jessie pisze: Mogłabym prosić o przesłanie takiego zawiadomienia na maila: [email protected].
Pytanie z innej beczki:
Mam osobę która do tej pory nie przyniosła mi oświadczenia o zmianie decyzji. Czas dałam do 15.05, minął grubo miesiąc. Co robicie z takimi osobami, którym się nie spieszy podejść. Wszyscy byli w terminie aby ta jedna osoba nie.
Moim zdaniem po 31 sierpnia czyli po zakończeniu okresu stypendialnego.evelinaa94 pisze: ↑12 cze 2025, 15:02Dzień dobry,
pani miała przyznane stypendium na okres od stycznia do czerwca. Poinformowała, że na pewno nie doniesie faktur. Kiery wysłać zawiadomienie o wygaszeniu decyzji: w lipcu czy po 31 sierpnia kiedy kończy się rok szkolny?