"Brak indetyfikatora w CBB"

Wybrane tematy:
Komunikat w sprawie nowych wniosków 500+/ŚW/ŚR w CAS Wzory Decyzji 500+ jak rozpisujecie podatek z US? Jak usprawnić koordynację? Zwalić robotę na gminy... alimenty, od kiedy wyplata - dylematy odnośnie art 19 ust. 4 inspektor ds. świadczeń wychowawczych
ODPOWIEDZ
Ola9393
Stażysta
Zajmuję się: SW
Kontakt:

"Brak indetyfikatora w CBB"

Post autor: Ola9393 »

Jak poprawić ostrzeżenie w ZC "Brak indetyfikatora w CBB"?
pinki277
Stażysta
Zajmuję się: referent ŚW
Kontakt:

Re: "Brak indetyfikatora w CBB"

Post autor: pinki277 »

Poprzez dane osoby - modyfikuj, ja mam to samo ale wszystko jest poprawnie wprowadzone, a przy weryfikacji tożsamości osoby w CBB - nie widzi tej osoby. Ale to jest ostrzeżenie a nie błąd więc posle tak jak jest. W ogóle to wczytałam do CAS zbiór i nie może się zweryfikować czekam już godzinę :( Nie wiem co jest grane.
Ola9393
Stażysta
Zajmuję się: SW
Kontakt:

Post autor: Ola9393 »

Musisz czekac jeszcze widocznie
agawa
Referent
Zajmuję się: świadczenie wychowawcze, refundacja podatku VAT
Kontakt:

Post autor: agawa »

Miałam 44 miękkich walidacji : brak identyfikatora. Sprawdziłam, nie było mowy o błędach!!! A weryfikując ponownie te osoby w CBB pokazuje się komunikat: "nie odnaleziono podanej tożsamości". Skoro miękkie walidacje to importowałam do CAS i proszę: status: nieprzekazany, status poprawności: niepoprawny!!! Pan Tomek z Sygnity mówi że to jakiś błąd po stronie Empatii. I co teraz mam zrobić?
mikaa
Stażysta
Zajmuję się: ŚW
Kontakt:

Post autor: mikaa »

Tez mam ten sam problem...brak identyfikatora w CBB.... miękka walidacja importowałam do CAS i poszło jako niepoprawny.
ODPOWIEDZ