brak pieniędzy!!!!!!!

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
~kama

Re: brak pieniędzy!!!!!!!

Post autor: ~kama »

to świadczy tylko o dyr!cos kręci i starszym i mlodszym
~Aga

Post autor: ~Aga »

To co napisaliście bardzo mnie zbulwersowało i poruszyło. Jeżeli jest taka możliwość to chętnie przekaże ubrania po swoich dzieciach - nie zniszczone, często markowe (zwyczajnie dzieci wyrosły i nawet nie zdążyły znosić tych rzeczy). Paczkę wyślę na koszt własny - proszę tylko zainteresowanych o podanie adresu (najlepiej tu na forum). Chciałam oddac te rzeczy dla dzieci z pobliskiego Domu dziecka, ale powiedziano mi, że nie mogą przyjmować rzeczy używanych (nawet tych raz noszonych), bo nie pozwalają im przepisy i jak chce to mogę kupic nowe. No niestety nie stać mnie na taką pomoc. A skoro ktoś może z tego jeszcze skorzystać to po co mam je wyrzucać?
~ADAM

Post autor: ~ADAM »

Nie ma takiego przepisu, że DD nie mogą przyjmować używanej odzieży. U nas nagminnie ludzie przynoszą odzież i głównie na tym mamy oszczędności. A co do braku pieniędzy to najbardziej oszczędza się na środkach chemicznych, dzieciaki dostają zwykłe mydło i 1 szampon na miesiąc dramat!!!!
~Ania

Post autor: ~Ania »

Adres na forum? hmmm ...
~Ewa

Post autor: ~Ewa »

a nam sanepidzik dał zakaz przyjmowania starych maskotek, wytyczne o przyjmowaniu nowych maskotek, które mamy od sanepidu zawierają \"informacje\" jakie maja zawierać wszyte do pluszaków metki ;)
Ubranka zostawili póki co w spokoju :)
z jakiego województwa Aga jesteś?
ODPOWIEDZ