brak pit 11

Wybrane tematy:
Komunikat w sprawie nowych wniosków 500+/ŚW/ŚR w CAS Wzory Decyzji 500+ jak rozpisujecie podatek z US? Jak usprawnić koordynację? Zwalić robotę na gminy... alimenty, od kiedy wyplata - dylematy odnośnie art 19 ust. 4 inspektor ds. świadczeń wychowawczych
ODPOWIEDZ
oliwia19
Starszy referent
Zajmuję się:
Kontakt:

brak pit 11

Post autor: oliwia19 »

Czy możemy z urzędu wystąpić do pracodawcy petenta o jego pit 11, ponieważ jest utarta zatrudnienia, świadectwo pracy mężczyzna posiada ale pit 11 nie
Awatar użytkownika
de Charette
Administrator
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: brak pit 11

Post autor: de Charette »

możesz jak chcesz wyręczyć klienta
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
oliwia19
Starszy referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: oliwia19 »

na jaki artykuł się powołać? nie jestem pewna czy mam takie prawo
Natalia.św

Post autor: Natalia.św »

wysyłasz wniosek o udostępnienie danych. oni mogą to nawet na zaświadczeniu napisać i będzie ok
500+500

Post autor: 500+500 »

oliwia19 pisze:na jaki artykuł się powołać? nie jestem pewna czy mam takie prawo
Ty naprawdę masz mało pracy? pit11 ma obowiązek dostarczyć Strona, jeśli brakuje Ci dokumentów rób wezwanie do uzupełnienia dokumentacji a nie wchodź w d... wnioskodawcy, w pierwszej kolejności to zainteresowany jest obowiązany do złożenia wymaganych dokumentów i koniec kropka, jeśli nie chce mu się to niech nie składa wniosku, nie jest obowiązkiem składać wniosek
pit11 dostaje od pracodawcy wiec powinien mieć go w domu, jak ma burdel w papierach to niech jedzie do skarbówki albo poprosi swojego byłego pracodawce o kopie
500+500

Post autor: 500+500 »

Natalia.św pisze:wysyłasz wniosek o udostępnienie danych. oni mogą to nawet na zaświadczeniu napisać i będzie ok

Ty tez praktykujesz wyręczanie wnioskodawców? przecież taki dokument sam może przynieść
Gregoryj

Post autor: Gregoryj »

Na niektórych nie ma siły. :x

Czasem wole wyręczyć niż się tłumaczyć górze dlaczego umorzyłem postępowanie w związku z brakiem dokumentu
Awatar użytkownika
6i9
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: 6i9 »

nie przejmuj się desperatami Gregoryj rób jak uważasz :D
ODPOWIEDZ