Bronek, masz mój głos!!!
Bronek, masz mój głos!!!
Przed chwilą dostałem wyrok nakazowy. Mam zapłacić 700 zł bo nie wskazałem straży wiejskiej sprawcy wykroczenia drogowego - przekroczenia prędkości. Zdjęcie zrobione od tyłu i 1/2 fotki zasłonięta-pewnie był tam drugi samochód.
Ot - mój wkład w kampanię wyborczą.
Ot - mój wkład w kampanię wyborczą.
Re: Bronek, masz mój głos!!!
mam nadzieję że głupi nie jesteś i płacił nie będziesz wieśniakom. Ale chyba jesteś bo przyjąłeś mandat..a miałbyś za te pieniądze mega plakaty z bronkiem do swojego pokoju i to jakie..Pamiętaj zdjęcia robione od tyłu są nic nie warte;)
Najwidoczniej Emilka została zrobiona od tyłu. Wyrazy współczucia 

Nie przyjąłem żadnego mandatu i nie wskazałem winnego. Napisałem im że to nie ja mam szukać winnego albo siebie podkładać, tylko oni mają mi przedstawić dowody na moją winę.
oooooo..! runcajs .Szacunek dla tego, który jest błogosławieństwem i istnym darem z serii Seks po katolicku! 100% gwarancji. Sztuka kochania katolickich małżonków według metodyki postępowania zaczerpniętej ze zbiorów bibliotecznych Tygodnik Niedziela... sam akt miłosny pozbawiony pikanterii -ale jacy przenikliwie inteligentni osobnicy się rodzą.
Opublikowano wyniki nowego sondażu pracowni Estymator dla tygodnika Newsweek, które pokazują, że Andrzej Duda utrzymuje przewagę nad Bronisławem Komorowskim.
W drugiej turze wyborów prezydenckich Duda mógłby liczyć na poparcie 52 proc. respondentów, a Komorowski - 48 proc. głosów.
A mendia nie spieszą z tą informacją. Cóż, brak informacji to też dezinformacja.
W drugiej turze wyborów prezydenckich Duda mógłby liczyć na poparcie 52 proc. respondentów, a Komorowski - 48 proc. głosów.
A mendia nie spieszą z tą informacją. Cóż, brak informacji to też dezinformacja.
Co do mediów to przytoczę cytat Georga Orwella do lewackich dziennikarzy dnia 01.09.1944 r.: zapamiętajcie, że za nieszczerość i tchórzostwo zawsze trzeba płacić. Nie wyobrażajcie sobie że przez lata można uprawiać służalczą propagandę na rzecz radzieckiego lub też jakiegokolwiek innego reżimu a potem powrócić nagle do intelektualnej przyzwoitości. Raz się skurw..sz - kur..ą zostaniesz.
Spokojnie, nie spinajcie się tak. Wasz chaos z prezesem potrwa 2, góra 3 lata. Normalna ewolucja. Co jakiś czas jest potrzebna zagłada, żeby z tego co pozostanie wyewoluowało coś lepszego. Wasz prezes jest jak meteoryt. Raz rąbnie, wszystko wymiecie, ale potem życie zaczyna się na nowo. Bo rządy PO to ostatnio przypominały zlodowacenie.
PiS porządzi 2 latka a potem powrót do normalności. Tak jak w 2007r. Wytrzymamy.
Yaro podobno chorowity się zrobił. Szuka następcy.
Yaro podobno chorowity się zrobił. Szuka następcy.
Oprócz Bronek, masz mój głos!!! - HYdE PaRK przeczytaj również:
Ustawka
LIST OTWARTY do KRS
"Groźne zjawisko w internecie. MSW zabrało głos w sprawie do
Idioci z Was????
Stracona szansa?
Głęboki PRL
Kryją Sienkiewicza
WSI
Apel P. Kukiza z FB
Hymn dudusia
Obłuda czy podwójne standardy