"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
Katka, nie wiem ... wiem, że to planowanie o kant tyłka potłuc ... siedzisz liczysz i liczysz a góra i tak ci ustali inny plan i tak
ja w zeszłym roku naliczyłam ponad 3 miliony ... grubo ponad ... dali mi 2,9 ... po czym w czerwcu zabrali na zdrowotne ........... teraz liczymy ile brakuje ... a w listopadzie znowu będziemy liczyć
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
Trzeba uwzględnić rodzicielski, wyższe kryterium, wyższe świadczenia rodzinne, złotówka za złotówkę. Pamiętajcie, że od listopada 2016 r. kryterium i świadczenia będą jeszcze wyższe.
Ewalu masz rację. Co roku ten sam cyrk - robimy plany, góra obcina a pod koniec roku dodaje bo brakuje. Denerwuje mnie to obcinanie, jeżeli wiedzą lepiej ile nam trzeba pieniędzy to niech sami liczą te budżety przecież mają sprawozdania).
Ja mam budżet 20 mln, a na 2016 r. będę prosić 28 mln (zaznaczam, że liczyłam to bardzo realnie).