budżet 2016 - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 09 wrz 2015, 18:41

witam! czy też macie przygotować budżet wydatków na 2016 rok?
Katka89

Napisano: 10 wrz 2015, 7:55

jak co roku :mrgreen:
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 10 wrz 2015, 8:15

wiem, że jak co roku :D chciałam tylko dopytać czy mamy też brać pod uwagę świadczenie rodzicielskie, które wejdzie od stycznia?
Katka89

Napisano: 10 wrz 2015, 8:19

Katka, nie wiem ... wiem, że to planowanie o kant tyłka potłuc ... siedzisz liczysz i liczysz a góra i tak ci ustali inny plan i tak
ja w zeszłym roku naliczyłam ponad 3 miliony ... grubo ponad ... dali mi 2,9 ... po czym w czerwcu zabrali na zdrowotne ........... teraz liczymy ile brakuje ... a w listopadzie znowu będziemy liczyć
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 10 wrz 2015, 8:51

Trzeba uwzględnić rodzicielski, wyższe kryterium, wyższe świadczenia rodzinne, złotówka za złotówkę. Pamiętajcie, że od listopada 2016 r. kryterium i świadczenia będą jeszcze wyższe.
Ewalu masz rację. Co roku ten sam cyrk - robimy plany, góra obcina a pod koniec roku dodaje bo brakuje. Denerwuje mnie to obcinanie, jeżeli wiedzą lepiej ile nam trzeba pieniędzy to niech sami liczą te budżety przecież mają sprawozdania).
Ja mam budżet 20 mln, a na 2016 r. będę prosić 28 mln (zaznaczam, że liczyłam to bardzo realnie).
Gość

Napisano: 22 sie 2016, 13:55

z tego co wiem, to kryterium się nie zmienia w 2016 tylko kwoty niektórych swiadczeń rodzinnych
zoska

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x