CAS

Wybrane tematy:
Potrzebna pomoc PCBiznes Prestiż w module Kadry i Płace. Jak cofnąć kontynuacje harmonogramu postanowienie sądu na umieszczenie w dps wyszukanie odwołań od decyzji
on on

Re: CAS

Post autor: on on »

dalej kiszka, czasem na chwilę zaskoczy ale zmami się gdzieś dostanę to znów się wyłączy. Jak ktoś ma jakieś oficjalne info kiedy to wstanie to niech się podzieli
on on

----------WŁAŚNIE RUSZYŁO ------
Czasochłonna
Aplikacja
Statystyczna
dada

Post autor: dada »

u mnie nic nie działa i jestem wkurzona
agatka172

Post autor: agatka172 »

od kiedy wprowadzili takie cudo jak cas - to mamy stale z tym problemy :( kiedy się to zakończy bo jak zawalimy terminy to będzie nasza wina
on on

nie sądzę żeby zwalenie terminów w tym przypadku był naszym problemem. Do mnie nasz MUW nawet nie doni mimo ze jestem po terminie z 2 sprawozdaniami. Normalnie by już telefon nie milkł
Andzie

Post autor: Andzie »

nie mogę scalić ; w ogóle to zalogowałam się przez FA i nie mogę dodać ani usuną sprawozdania
Lake_drums

Post autor: Lake_drums »

Jakoś mnie to nie dziwi że CAS nie działa. Przecież żyjemy w Polsce - hehe
Rafał

Post autor: Rafał »

CAS nie działa wciąż...wszechmocne Sygnity jak się za coś weźmie to zawsze jest problem
on on

chyba nie mogą sobie poradzić ze swoim kochanym JBoos-em
Martex
Referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Martex »

Ludzie, od trzech godzin próbujemy z informatykiem ściągnąć słownik i aktializację. Wydatki z księgowością uzgodnione- można by zaraz puszczać sprawozdanie. A tu oczywiście jak zwykle problem. wy też tak macie? Kiedyś największym stresem było uzgodnienie wydatków, żeby grały, a teraz wydatki uzgodnione w ciągu 1 godziny, a problem jest bo nie można sciągnąć aktualizacji i słownika. Próbujemy już od 3-ech godzin. Co będzie z wysłaniem?
ODPOWIEDZ