CAS

Wybrane tematy:
Potrzebna pomoc PCBiznes Prestiż w module Kadry i Płace. Jak cofnąć kontynuacje harmonogramu postanowienie sądu na umieszczenie w dps wyszukanie odwołań od decyzji
Emily

Re: CAS

Post autor: Emily »

Małgosia W. pisze:Już otwiera się z danymi.. w ujęciu miesięcznym.. no i co teraz? :roll:
Tak, otwiera się cały czas - tylko otwiera się sprawozdanie za poprzedni kwartał, a nie aktualne.
_Karolcia_

Post autor: _Karolcia_ »

A gdzie jest opcja ujęcia miesiecznego? I Gdzie można wpisać uwagi. Proszę o podmoc.
Gość

Post autor: Gość »

też mam problem.. nie dosć ze zgodnosć 30% to jeszcze mnóstwo miękkich walidacji
nawet że świadczenia przyznane osobom nieuprawnionym.. ponad 300
agga

Post autor: agga »

Gość, ja mam to samo, coś z tym będziesz robił?
wiolio

Post autor: wiolio »

właśnie mam zbieżny problem co wy z tym robicie?
Małgosia W.

Post autor: Małgosia W. »

_Karolcia_ pisze:A gdzie jest opcja ujęcia miesiecznego? I Gdzie można wpisać uwagi. Proszę o podmoc.

Mi otwiera się I kwartał 2014 i pokazuje w ujęciu miesięcznym.. ale nadal nie wiem co z tego wynika..?
Małgosia W.

Małgosia W. pisze:
_Karolcia_ pisze:A gdzie jest opcja ujęcia miesiecznego? I Gdzie można wpisać uwagi. Proszę o podmoc.

Mi otwiera się I kwartał 2014 i pokazuje w ujęciu miesięcznym.. ale nadal nie wiem co z tego wynika..?
Poruszam się jak ćwiara na tym forum... odpowiadałam Emili... ;-(
Małgosia W.

ŚR poszły... nie wróciły.. ale FA wraca bo otwiera się ujęcie miesięczne z zerami i pewnie dlatego ale ktoś mądy mógłby wyrazić swoje stanowisko czy wysyłać do skutku..?
ama6

Post autor: ama6 »

prosze o pomoc nie mogę przekazać sprawozdania ŚR mam status niepoprawny z informacja nie wczytano zbioru centralnego, a kiedy wczytałam zbiór centralny to z kolei mam informacje weryfikowany-niezweryfikowany- nie wczytano sprawozdania.
Nie wiem o co chodzi, jak rozwiązać problem
Małgosia W.

ama6 pisze:prosze o pomoc nie mogę przekazać sprawozdania ŚR mam status niepoprawny z informacja nie wczytano zbioru centralnego, a kiedy wczytałam zbiór centralny to z kolei mam informacje weryfikowany-niezweryfikowany- nie wczytano sprawozdania.
Nie wiem o co chodzi, jak rozwiązać problem

A masz miękkie walidacje i wyjaśnienia?
ODPOWIEDZ