CAS

Wybrane tematy:
Potrzebna pomoc PCBiznes Prestiż w module Kadry i Płace. Jak cofnąć kontynuacje harmonogramu postanowienie sądu na umieszczenie w dps wyszukanie odwołań od decyzji
ODPOWIEDZ
ama6

Re: CAS

Post autor: ama6 »

tak mam, i nie są do usunięcia bo np mam wypłaty decyzji rops z okresu gdzie były inne kwoty zasiłków- napisałam wyjaśnienia
ama6

Post autor: ama6 »

FA przeszedł poprawnie, a w ŚR tak jak pisałam miękkie walidacje z wyjaśnieniami a zbiór centralny zweryfikowało niepoprawnie zgodność jest tylko w 1 miesiącu w drugim i trzecim odpowiednio 50% i 30%. Z tego co czytam na forum to inni maja podobny problem. Czy w ogóle jest możliwość przekazania tego zbioru i sprawozdania?
Bazyl

Post autor: Bazyl »

Gdzie w CAS znajdę czytelną listę błędów w sprawozdaniu?
on on

Post autor: on on »

Czy również macie od nowa jazdę z CAS ? 1. Zapętla się tak, że klikam mu że chce wejść w zbiory z PS a on uparcie przekierowuje mnie na FA i można sobie ją kropką przestawiać w nieskończoność a i tak ląduje nie tam gdzie potrzeba. 2. "Połączenie z serwerem zostało zresetowane podczas wczytywania strony." i tak co chwilę. proszę o info czy też macie takie akcję
Bazyl

Post autor: Bazyl »

No to sobie popracowałem w CASie. No ale co się martwić, przecież dopiero 15. Jest jesce cas :(
on on

Post autor: on on »

ważne że CAS-a szybko trafiła na konta tych co nam to zorganizowali
gaba11

Post autor: gaba11 »

Komunikat błędu przy cofaniu decyzji w Pomoscie: Nie można cofnąć zatwierdzenia decyzji nr.............. ze względu na powstanie dublujących się decyzji dotyczących pobytu tej samej osoby w domu pomocy społecznej. Co zrobić?
SYGNITY
Starszy inspektor
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)
Kontakt:

Post autor: SYGNITY »

a jaką decyzję cofasz i czemu?
taki komunikat pojawia się np. wtedy kiedy się uchyli lub wygasi decyzję o umieszczeniu w DPS, a potem wyda nową decyzję o umieszczeniu tej samej osoby w tym samym dps. I jeśli wtedy cofasz zatwierdzenie tej decyzji uchylającej lub wygaszającej, to system ostrzega w ten sposób, żeby się nie zdublowały karty pobytu tej samej osoby w tym samym dps.
Tomek
barbara20

Post autor: barbara20 »

witam prosze o pomoc nie moge wysłąc w cas-e sprawozdania półrocznego z pieczy zastępczej, wogóle nie wiem gdzie szukac pracuje na TT POMOC
ODPOWIEDZ