cas - Świadczenia rodzinne

Strona 3 z 3    [ Posty: 27 ]

Napisano: 15 sty 2015, 10:45

Zaraz się popłacze no :o :evil:
nikita

Napisano: 15 sty 2015, 10:49

Wyluzuj.
PIsz do UW. Z moimi bez problemu się dogadałam, oni też nie mają dostępu do CAS.
kepp calm

Napisano: 15 sty 2015, 11:00

mailem pisałaś czy jak? mam fajna babeczkę w UW telefonicznie mogła bym załatwić ale pewnie pisemnie lepiej :?
nikita

Napisano: 15 sty 2015, 11:46

Lepiej napisz maila, będziesz miała podkładkę do sprawozdania, jeśli wyślesz po terminie.
keep calm

Napisano: 15 sty 2015, 12:24

Podpinając się pod wątek mam pytanie jak się ma tabela c do tabeli d?
Mam komunikat : "wykazana wartość w wierszu c.4 musi być mniejsza lub równa wartości wykazanej w wierszu d.11 III m-c kw." i nie czaję tego zadania z treścią :/

Dżizas już mi łęb pęka! HELP!!!!
Nelks

Napisano: 15 sty 2015, 12:40

07 zgłoś się pisze:jak pół kraju się pcha w ostatni dzień, to nie dziwota, że ich zatkało :cry: :cry: :cry:
Weź, bo jak czytam to nie wiem w czym masz problem!?
Jeżeli ktoś czy coś się podejmuje zaopatrzenia informatycznego na to powinien się liczyć mniej więcej z tym, że musi zapewnić przepustowość na ileś tam tysięcy użytkowników na raz.
Idąc dalej, jeżeli po pierwszym kwartale wychodzą cyrki z zapchaniem, to rozbudowuje się to. A nie, że już rok czasu minął a oni nadal pracują nad tym!
Jakoś w QS takich rzeczy nie widziałem jak tutaj w CAS :(
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS

Napisano: 16 sty 2015, 12:04

Nelks pisze:Podpinając się pod wątek mam pytanie jak się ma tabela c do tabeli d?
Mam komunikat : "wykazana wartość w wierszu c.4 musi być mniejsza lub równa wartości wykazanej w wierszu d.11 III m-c kw." i nie czaję tego zadania z treścią :/

Dżizas już mi łęb pęka! HELP!!!!
W wierszu D.11 masz wszystkie odzyskanie nienależnie pobrane świadczenia, w wierszu C.4 masz potrącenia nienależnych w danym m-cu. Potrącenia stanowią część wszystkich odzyskanych nienależnych, więc nie mogą być większe, nawet w ujęciu miesięcznym. Gdzieś się wkradł bład.
"Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek."
Terry Pratchett
kronos79
Awatar użytkownika
VIP
Od: 19 lut 2014, 10:39
Zajmuję się:

Strona 3 z 3    [ Posty: 27 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x