to ja juz nie wiem o co chodzi. pracownik urzędu gminy twierdzi, ze to już nie zależy od niego, tylko od GUNB. Sprawdzał dziś nawet status tego wniosku i mówi że się świeci na pomarańczowo, cokolwiek miało by to znaczyć
Ale to Wam się coś automatycznie zaciąga? Bo zwariowałam. Ja nie mam Sygnity tylko OTAGO.kronos79 pisze: ↑26 sty 2024, 16:47Treść rozwiązania:
Raport z CEEB należy przygotować w następujący sposób:
1 W ZONE CEEB przejść do modułu statystyczno - raportowego
2 Wybrać z lewej strony opcję DEKLARACJE I ADRESY:
3 Zaznaczyć zakładkę DEKLARACJE WEDŁUG ŹRÓDEŁ CIEPŁA:
4 Po przygotowaniu zestawienia z prawej strony wybrać ikonkę trzech kropek, wybrać opcję POBIERZ i EKSPORT DO PEŁNEGO.CSV
U mnie było to samo informatyk myślał , że to ""Ktoś" musi zatwierdzić i tak czekaliśmy dwa tygodnie , dopiero jak napisałam meila na pomoc techniczną , odpisali z instrukcją jak to zrobić i dopiero to ogarnął...także to jest na pewno jego działka.gonia789 pisze: ↑02 lut 2024, 14:56to ja juz nie wiem o co chodzi. pracownik urzędu gminy twierdzi, ze to już nie zależy od niego, tylko od GUNB. Sprawdzał dziś nawet status tego wniosku i mówi że się świeci na pomarańczowo, cokolwiek miało by to znaczyć. Na infolinię wsparcia technicznego CEEB nie mogę się dodzwonić.
mam prośbę - czy mogłabyś podesłać mi na e-meila tą instrukcję? napisałam privsylwia58 pisze: ↑05 lut 2024, 9:28U mnie było to samo informatyk myślał , że to ""Ktoś" musi zatwierdzić i tak czekaliśmy dwa tygodnie , dopiero jak napisałam meila na pomoc techniczną , odpisali z instrukcją jak to zrobić i dopiero to ogarnął...także to jest na pewno jego działka.gonia789 pisze: ↑02 lut 2024, 14:56to ja juz nie wiem o co chodzi. pracownik urzędu gminy twierdzi, ze to już nie zależy od niego, tylko od GUNB. Sprawdzał dziś nawet status tego wniosku i mówi że się świeci na pomarańczowo, cokolwiek miało by to znaczyć. Na infolinię wsparcia technicznego CEEB nie mogę się dodzwonić.