CI ZROBIĆ Z WYWIADEM DŁUŻNIKA - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]

Napisano: 18 kwie 2017, 9:58

Pani pobiera fundusz alim. w sąsiedniej gminie, jako adres zamieszkania dłużnika komornik wskazał jako adres zamieszkania dłużnika -adres na terenie gminy w której wierzycielka [pobiera fundusz alimentacyjny, w związku z powyższym gmina wierzycielki wezwała dłuznika na wywiad , dłuznik wstawił się , przeprowadzono z nim wywiad , na wywiadzie dłużk wskazał jako adres zamieszkania adres an terenie mojej gminy, w związku z powyższym ośrodek pomocy społecznej przekazał do nas wywiad przeprowadzony z dłużnikiem oraz oświadczenie majątkowe złożone przez dłużnika wraz z wnioskiem o podjęcie działań wobec dłuznika alimentacyjnego ( dłużnik została zobowiązany do zarejestrowania się w PUP) W PIĄTEK PRZYSZEDŁ DŁUŻNIK I NAPISAŁ OŚWIADCZENIE , IZ OBECNIE mieszka w Siedlcach ( podał dokładny adres zamieszkania) POWIEDZCIE MI CO JA MAM ZROBIĆ TERAZ Z WYWIADEM ALIMENTACYJNYM ORAZ Z ZAŚWIADCZENIEM Z PUP , KOMU JE PRZEKAZAĆ ( J W TYM MOMENCIE NIE JESTEM ORG. WŁA. DŁUŻNIKA ANI OGR. WŁ. WIERZYCIELA)
karola ops
Starszy referent
Od: 14 mar 2017, 10:17
Zajmuję się: niczym

Napisano: 18 kwie 2017, 10:43

Ja bym przekazała informacjie komornikowi i tamtej gminie ze nie jestes OWD a OWW wówczas powinien wysłać wniosek o podjęcie dziaąn do obecnej gmniny OWD
Ewcia85
Starszy referent
Od: 16 gru 2014, 12:38
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x