ciężki temat - PILNE prosze
ciężki temat - PILNE prosze
Witam w pażdzierniku wydałam decyzję pani pobrała pieniązki. Tyle że decyzja była blednie przyznana poniewaz po szkoleniu u pana mazurkiewicza nie liczyłam dochudu z umowy zlecenia oraz umowy tymczasowej zawieranej co miesiąć... co okazało się błędem. Pan zwrócił pieniądze 02.01.2017 a pani odda w ratach. Czy moge wydac decyzję za zgoda strony. decyzja juz jest niewazna była wydana do 31.10.2016r. czy musze wyslac do SKO? wolałabym nie ...
Re: ciężki temat - PILNE prosze
Nie liczyłaś uzysku z miesięcznych umów zlecenia, pracy tymczasowej, a potem to zrobiłaś - dobrze rozumiem?
Ja nie liczę takich umów, jako uzyskanie dochodu.
Ja nie liczę takich umów, jako uzyskanie dochodu.
dlaczego piszesz ,że okazało się błędem???????kalisa pisze:Witam w pażdzierniku wydałam decyzję pani pobrała pieniązki. Tyle że decyzja była blednie przyznana poniewaz po szkoleniu u pana mazurkiewicza nie liczyłam dochudu z umowy zlecenia oraz umowy tymczasowej zawieranej co miesiąć... co okazało się błędem. Pan zwrócił pieniądze 02.01.2017 a pani odda w ratach. Czy moge wydac decyzję za zgoda strony. decyzja juz jest niewazna była wydana do 31.10.2016r. czy musze wyslac do SKO? wolałabym nie ...
chyba wszyscy tak właśnie robimy......
Stanowisko MRPiPS jest takie, żeby takich umów nie brać do uzysku.
czyli co w rodzinnym i 500 plus nie liczymy zlecenia?
Oprócz ciężki temat - PILNE prosze - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
umowa o działo czy już utracamy?
czy robicie przybycie dochodu z zas. macierzyńskim młodocian
uchylenie w okresie Rops /SYGNITY
ŚP i ZP
świadczenie rodzicielskie dla nieletniej???
wychowawczy
rodzicielskie dla małżonka rolnika
Becik
pilne pomocy-do elmera i ludka
Swiadczenie pielęgnacyjne a dodatek na internat
postępowanie
ROPS!!!!!!!!
metryka sygnity
złożony wniosek na SZO a podjęcie pracy
becikowe a kryterium
dodatek z tytułu przebywania na urlopie wychowawczym