ciężki temat - PILNE prosze

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ODPOWIEDZ
kalisa

ciężki temat - PILNE prosze

Post autor: kalisa »

Witam w pażdzierniku wydałam decyzję pani pobrała pieniązki. Tyle że decyzja była blednie przyznana poniewaz po szkoleniu u pana mazurkiewicza nie liczyłam dochudu z umowy zlecenia oraz umowy tymczasowej zawieranej co miesiąć... co okazało się błędem. Pan zwrócił pieniądze 02.01.2017 a pani odda w ratach. Czy moge wydac decyzję za zgoda strony. decyzja juz jest niewazna była wydana do 31.10.2016r. czy musze wyslac do SKO? wolałabym nie ...
bvb

Re: ciężki temat - PILNE prosze

Post autor: bvb »

Nie liczyłaś uzysku z miesięcznych umów zlecenia, pracy tymczasowej, a potem to zrobiłaś - dobrze rozumiem?
Ja nie liczę takich umów, jako uzyskanie dochodu.
Gość

Post autor: Gość »

kalisa pisze:Witam w pażdzierniku wydałam decyzję pani pobrała pieniązki. Tyle że decyzja była blednie przyznana poniewaz po szkoleniu u pana mazurkiewicza nie liczyłam dochudu z umowy zlecenia oraz umowy tymczasowej zawieranej co miesiąć... co okazało się błędem. Pan zwrócił pieniądze 02.01.2017 a pani odda w ratach. Czy moge wydac decyzję za zgoda strony. decyzja juz jest niewazna była wydana do 31.10.2016r. czy musze wyslac do SKO? wolałabym nie ...
dlaczego piszesz ,że okazało się błędem???????
chyba wszyscy tak właśnie robimy......
lissa

Post autor: lissa »

Stanowisko MRPiPS jest takie, żeby takich umów nie brać do uzysku.
kalisa

moge prosić o te stanowisko?
kalisa

czyli co w rodzinnym i 500 plus nie liczymy zlecenia?
kamala

Post autor: kamala »

Nie liczymy!
ops-ma

Post autor: ops-ma »

oczywiście, że nie liczymy.
ODPOWIEDZ