co dalej? - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 22 paź 2015, 14:45

kobieta zlozyla nam umowe ze w kwietniu zaczela prace. ale nie dostarczyla nam dochodow netto za drugi miesiac. i zrobilismy postanowienie o wznowieniu postepowania i zawieszeniu wyplaty. pozniej przedluzenie terminu i dopisalysmy ze jesli nie doniesie nic to dochod zostanie przeliczony zgodnie z umową ktora tylko nam przyniosla. i dalej nie przyniosla dochodu. teraz mija termin. i musze cos z tym zrobic. dochod oczywiscie jej przekracza. i od czerwca bedzie musiala zwrocic kase. ale co ja mam teraz wydac jej?
bo bylo wznowione postepowanie i zawieszenie wyplaty. i co teraz?
b.k.

Napisano: 22 paź 2015, 15:10

ja to bym zrobiła wszczęcie a nie wznowienie...... i jak nie doniesie zaświadczenia to masz umowę - napisz do pracodawcy o podanie kwoty zarobków za konkretny miesiąc..... jak weżmiesz dochód z umowy to przy odwołaniu SKO uchyli Ci decyzję.
~o~

Napisano: 22 paź 2015, 15:48

ku.......wa no przeciez. moglam tak zrobic. tzn mam jej oswiadczenie ze dochod jej przekracza na pewno kryterium i ze doniesie zaswiadczenie ktorego nie doniosla. wiec jakos deko bede kryta. no a jak juz jest zrobione wznowienie to co teraz? ja pitole ............
b.k.

Napisano: 23 paź 2015, 9:47

czy ktoś może mi powiedziec co byście zrobili w tej sytuacji?
b.k.

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x