co mówią pracownicy socjalni na temat katastrofy Dzibarowej cz. VI na temat
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: co mówią pracownicy socjalni na temat katastrofy Dzibarowej cz. VI na temat
\"Żal to negatywny stan emocjonalny spowodowany doznaną stratą. Towarzyszy mu często trudność w pogodzeniu się, że tego, co utracone już nie ma i wynikającym z tego brakiem akceptacji rzeczywistości takiej, jaka jest tu i teraz. Występuje również w postaci żalu do kogoś za wyrządzone krzywdy, niemożność pogodzenia się z realną sytuacją.\"
To dobrze Łukasz, ze poradziłeś sobie w końcu z tym negatywnym stanem (żalu), może z czasem i z warcholstwem sobie poradzisz - czego szczerze Tobie życzę, a o prywacie w aspekcie pomocy społecznej jakoś nie było mowy, kiedy inicjowałam Komitet ds Obywatelskiej Ustawy o Zawodzie Pracownika Socjalnego tylko teraz kiedy sama walczę ( bez wsparcia i to dosyć skutecznie ) o swoje prawa ( a w przypadku ludobójstwa nie tylko o swoje prawa)
jest to dla Ciebie nie do przyjęcia.
Mam nadzieje, ze kiedyś zrozumiesz, ze moje intencje są czyste i nie dziw się, że nie zadzwonię, ale wykasowano mi w telefonie książkę telefoniczną - potraciłam wszystkie numery ( dzisiaj mi powiedziano, że to nic nowego w takiej sytuacji jak moja.
Pozdrawiam
To dobrze Łukasz, ze poradziłeś sobie w końcu z tym negatywnym stanem (żalu), może z czasem i z warcholstwem sobie poradzisz - czego szczerze Tobie życzę, a o prywacie w aspekcie pomocy społecznej jakoś nie było mowy, kiedy inicjowałam Komitet ds Obywatelskiej Ustawy o Zawodzie Pracownika Socjalnego tylko teraz kiedy sama walczę ( bez wsparcia i to dosyć skutecznie ) o swoje prawa ( a w przypadku ludobójstwa nie tylko o swoje prawa)
jest to dla Ciebie nie do przyjęcia.
Mam nadzieje, ze kiedyś zrozumiesz, ze moje intencje są czyste i nie dziw się, że nie zadzwonię, ale wykasowano mi w telefonie książkę telefoniczną - potraciłam wszystkie numery ( dzisiaj mi powiedziano, że to nic nowego w takiej sytuacji jak moja.
Pozdrawiam
Dzidka
jak zawsze półprawdy i brak myślenia kontekstowo-logicznego
żałować
czasownik przechodni
1. odczuwać żal Żałuję, że wyjechał.
2. współczuć komuś żałować kogoś
3. ograniczać wydatki żałować komuś jedzenia Niczego sobie nie żałują.
nie żałować czegoś - chętnie coś dawać nie żałować przypraw
Ciebie dzibar dotyczy ta druga definicja
żałować kogoś Słownik synonimów i antonimów
» czasownik żałować kogoś
synonimy: litować się, współczuć, żałować kogoś
Słownik polsko-angielski
litować się, żałować (kogoś)
co robi teraz dzibar? \"teraz kiedy sama walczę ( bez wsparcia i to dosyć skutecznie ) o swoje prawa ( a w przypadku ludobójstwa nie tylko o swoje prawa)\" biduleńka bez wsparcia - samotny biały żagiel, żal mi ciebie, ALE TO NIE JEST ŻAL PO TOBIE!!!
żałować
czasownik przechodni
1. odczuwać żal Żałuję, że wyjechał.
2. współczuć komuś żałować kogoś
3. ograniczać wydatki żałować komuś jedzenia Niczego sobie nie żałują.
nie żałować czegoś - chętnie coś dawać nie żałować przypraw
Ciebie dzibar dotyczy ta druga definicja
żałować kogoś Słownik synonimów i antonimów
» czasownik żałować kogoś
synonimy: litować się, współczuć, żałować kogoś
Słownik polsko-angielski
litować się, żałować (kogoś)
co robi teraz dzibar? \"teraz kiedy sama walczę ( bez wsparcia i to dosyć skutecznie ) o swoje prawa ( a w przypadku ludobójstwa nie tylko o swoje prawa)\" biduleńka bez wsparcia - samotny biały żagiel, żal mi ciebie, ALE TO NIE JEST ŻAL PO TOBIE!!!
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
a coż ty możesz skomentować oczywista oczywistość?
doniesienia Macierewicz niech badają, a jak będą nieprawdziwe powinien za to odpowiedzieć karnie razem z Kaczyńskim
doniesienia Macierewicz niech badają, a jak będą nieprawdziwe powinien za to odpowiedzieć karnie razem z Kaczyńskim
może i jemu zmienia status, a sejmu uchyli imunitet?
Dzibar to 98 (zaraz po Yarku) ofiara katastrofy smoleńskiego.
Sorry - zamachu w smoleńsku.
Sorry - zamachu w smoleńsku.
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
przyjrzyjcie się sobie jak mało wnosicie i jak mało macie do powiedzenia innym poza piętnowania mnie
Dzidka
wnosimy, gdzie trzeba bez opowiadania o swojej rodzinie, chorobach, licytacjach, dłużnikach, braku wykształcenia, wywaleniu z roboty, oskarżaniu o ludobójstwo...
Oprócz co mówią pracownicy socjalni na temat katastrofy Dzibarowej cz. VI na temat - HYdE PaRK przeczytaj również:
Przeczytaj zanim ...
szukam pomocy
oko powrócił!!
CO TU TAKI MUŁ I WODOROSTY
A co tu się dzieje? Kryzys?
Półprawda
Spotkanie pracowników socjalnych z przedstawicielami władz w Warszawie
refleksja
RUSZTA SIE TRENTFOKI
Z netu wygrzebane- długie, ale ciekawe.
czy modlitwa ma sens
PO CO CHODZICIE NA MSZĘ ŚW