Co pomyśli sobie osoba nie związana z pomocą społeczną która obserwuje ten dział?

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
ODPOWIEDZ
~Adam

Co pomyśli sobie osoba nie związana z pomocą społeczną która obserwuje ten dział?

Post autor: ~Adam »

Taka która wie że znajduje się na portalu pomocy społecznej.
Trochę wioska i siara co nie?
~??

Re: Co pomyśli sobie osoba nie związana z pomocą społeczną która obserwuje ten dział?

Post autor: ~?? »

No co pomyśli?
Socjalni - wiecznie sie kłocą, leca wyzwiska, drwiny i kpiny.
Merytoryki brak.
No i najwazniesze - nie chca zmian - mimo widocznej zapaści w opsach.
~karolina

Re: Co pomyśli sobie osoba nie związana z pomocą społeczną która obserwuje ten dział?

Post autor: ~karolina »

Pomyślą sobie, i słusznie, że na forum pomocy społecznej można bezkarnie siać nienawiść. Przykładem jest właśnie prowokator Adam, który otwarcie nawoływał do wieszania księży!
~Adam

Post autor: ~Adam »

Do wieszania wypranych szat księży na sznurkach;)
Czytaj ze zrozumieniem:)
~oko

Post autor: ~oko »

karolina czy kto tam - no wklej w końcu ten link o wieszaniu albo skończ temat
~oko

Karolina nie słuchaj tego podszywacza z 21:19. Ja wiem o jaki wpis chodzi.
~oko

2013-03-07 09:18 Re: dlaczego oko spamuje na forum?
wysłane przez ~oko dnia 2013-03-07 09:18:05

~oko

wpis powyżej nie jest mój, i nie dziwota iz te podszywającą sie istotę uważam za kre..tyna a odbieranie mozliwości wypowiedzenia sie na forum za ubeckie metody zamykania ust

~oko

Ja nie mam nic do ubeków!! Gość wyżej znów miesza!!
ODPOWIEDZ