Co pomyśli sobie osoba nie związana z pomocą społeczną która obserwuje ten dział?
Co pomyśli sobie osoba nie związana z pomocą społeczną która obserwuje ten dział?
Taka która wie że znajduje się na portalu pomocy społecznej.
Trochę wioska i siara co nie?
Trochę wioska i siara co nie?
Re: Co pomyśli sobie osoba nie związana z pomocą społeczną która obserwuje ten dział?
No co pomyśli?
Socjalni - wiecznie sie kłocą, leca wyzwiska, drwiny i kpiny.
Merytoryki brak.
No i najwazniesze - nie chca zmian - mimo widocznej zapaści w opsach.
Socjalni - wiecznie sie kłocą, leca wyzwiska, drwiny i kpiny.
Merytoryki brak.
No i najwazniesze - nie chca zmian - mimo widocznej zapaści w opsach.
Re: Co pomyśli sobie osoba nie związana z pomocą społeczną która obserwuje ten dział?
Pomyślą sobie, i słusznie, że na forum pomocy społecznej można bezkarnie siać nienawiść. Przykładem jest właśnie prowokator Adam, który otwarcie nawoływał do wieszania księży!
Do wieszania wypranych szat księży na sznurkach;)
Czytaj ze zrozumieniem:)
Czytaj ze zrozumieniem:)
karolina czy kto tam - no wklej w końcu ten link o wieszaniu albo skończ temat
wiocha i siara to ~Adam i czasem ~oko
Karolina nie słuchaj tego podszywacza z 21:19. Ja wiem o jaki wpis chodzi.
2013-03-07 09:18 Re: dlaczego oko spamuje na forum?
wysłane przez ~oko dnia 2013-03-07 09:18:05
~oko
wpis powyżej nie jest mój, i nie dziwota iz te podszywającą sie istotę uważam za kre..tyna a odbieranie mozliwości wypowiedzenia sie na forum za ubeckie metody zamykania ust
wysłane przez ~oko dnia 2013-03-07 09:18:05
~oko
wpis powyżej nie jest mój, i nie dziwota iz te podszywającą sie istotę uważam za kre..tyna a odbieranie mozliwości wypowiedzenia sie na forum za ubeckie metody zamykania ust
Ja nie mam nic do ubeków!! Gość wyżej znów miesza!!
Oprócz Co pomyśli sobie osoba nie związana z pomocą społeczną która obserwuje ten dział? - HYdE PaRK przeczytaj również:
gdzie jest oko?
prośba i pomoc
Kolejna afera w przemyśle mięsnym
kto ma ipada ten ma władzę
LIST OTWARTY
Byłem w zomo, byłe w ORMO teraz jestem
proszę o pomoc
Solidarność razem z Kukizem
Dlaczego oko czepia sie dzibar?
dlaczego oko spamuje na forum?
Cicho sza
SPÓJNOŚĆ, SKUTECZNOŚĆ I INTEGRACJA
Ha, ha, ha, ha .....
Wizerunek forum ważniejszy niż prawda?
Czy socjalny ma prawo tak mówic o klientach?
Koniec z próchnem w urzędach - czy będą wolne etaty?