W 2013 wysłaliśmy pisma do dłużnika, które wróciły z adnotacją- awizowano i nie podjęto w terminie. Ostatnie pismo wróciło z adnotacją, że dłużnik się wyprowadził. Teraz komornik przesłał nam nowy adres pod którym mieszka dłużnik. Czy tamtą korespondencję zostawiam, czy robię odpis/ksero i wysyłam na nowy adres?
jak mialam taki przypadek to napisalam do mops z którego perzyszlo o podjeciu dzialan zawiadomienie o niewlasciwym skierowaniu pisma z racji nie przebywania dluznika a naszym terenie i w uzasadnieniu napisalm adres jaki podal komornik...
ale mi chodzi o pisma które dotąd wysyłaliśmy dłużnikowi czyli decyzje o zwrocie, wszczęcia, wezwania itp. Na niektórych jest że awizowano, a na ostatnim wszczęciu dot zwrotu że się wyprowadził.
Ale wierzycielka jest moja i prowadzę postępowanie odnosnie zwrotu. Wydaje decyzje o zwrocie dla dłuznika a wcześniej wszczęcie. I teraz pytanie jest takie, jeżeli poprzednie wróciło z adnotacją że się wyprowadził, to robię nowe i wysyłam na nowy adres? No i co z pozostałymi pismami?